Как от снимките във фейсбук да разберем дали една жена има мъж

5 март 2019

Как от снимките във фейсбук да разберем дали една жена има мъж
1. Ако има мъж: снимки от екскурзии с милото; от механи, седнали на софрата с милото; снимки на бебета, под които пише, че са „нейното всичко“. Рецепти за здравословна храна. По време на футболни мачове – статуси от типа „Хайде, наште!“, за да се чувства съпричастна с милото, което е вперило неотклонен поглед в телевизора и се налива с бира.

2. Ако е сама – котенца; пейзажи, върху които е изписан „вдъхновяващ“ цитат; статуси на тема „каква е истинската жена“, молби „препоръчайте ми филм“.

3. Ако наскоро е зарязана – снимки от дискотека, на които прегръща приятелки и е видимо пияна, снимките са придружени с текст „kоpoooooon!“; цитати от чалгии, в които смисълът е „изобщо не страдам за теб, добре, че се махна, тъпак такъв“.

4. Ако се води, че е необвързана, но всъщност е любовница на женен спонсор – снимки от екзотични курорти, на които е сама, леко разкрачена на плажа и е feeling blessed. Когато спонсорът я зареже и се върне при съпругата си, снимките от екзотични места веднага се сменят с тъжни балади на Преслава и статуси от типа „любовта не е за страхливците“ и „може да си ме докосвал, но не си мисли, че си ме притежавал“.

5. Ако е сама, но спешно се нуждае от нов спонсор – селфита на джуки, деколтета, снимки в колата, на които е с ултракъса пола; статуси от типа „Любовта не се подарява, тя трябва да се заслужи“ (което си е директно послание, че без пари няма да ти пусне).

автор: Иво Сиромахов


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)