Алкохолен зодиак

11 септември 2010

Овен или зодия Ракия
Разнолики, но и разнодъхови са родените под знака на ракията. С право българинът отколе вика: Миришеш на ракия, а не на простотия. Жената от тази зодия понякога я наричат слаба ракия, но често тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът Ракия е с лют нрав, а за да няма махмурлук, не става от масата.
Държавата България е под този знак. Зодия Ракия винаги удря и неукия, и професора там където трябва – първия в краката, а втория в главата.

Телец или зодия Водка
Широки души са родените под знака на Водката. Жената Водка можете да я притежавате физически, но духовно никога. Мъжът Водка е повече брат – с него винаги можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка. Под този знак беше държавата СССР, но я гаврътнаха на екс, та остана само химнът – частушка Не хочу в забой, а хочу в запой. Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, тъй като са еднакво добри както в леглото, така и под него.

Близнаци или зодия Вино
Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората Червено. Първите ги предпочитат студени, вторите със стайна температура. Но и двата вида винаги са добре приети, защото както твърдят древните римляни – в тази зодия е истината. Словоохотливи са – почнат ли веднъж, спиране няма. И не ревнуват, ако сте използвали за аператив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия ден боли глава и се появяват киселини, но това са рисковете на сладкия живот.

Рак или зодия Ром
Здраво стъпили на четири крака върху житейската палуба са родените под знака на Рома. Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е Всички пътища водят към Рома. Способни са да убедят всекиго да им даде и последната си стотинка, та да я изпият заедно, като през цялото време пеят и танцуват от радост. Държавата Куба е под този знак, но там Ромът вече е с купони.

Лъв или зодия Уиски
Родените под знака на Уискито са достъпни, но не за всеки. В погледите им почти винаги блестят бучки лед. Жената Уиски по правило е с повечко лед, което е сигурен признак, че ще ви изпързаля. Не може да и се отрече обаче, че винаги го прави фигурно – с висока оценка за артистичност. Мъжът Уиски не пада по долу, напротив винаги е отгоре. Компанията на тази зодия укрепва сърдечния тонус и подобрява мозъчните функции.
Държавите Великобритания и САЩ са под знака на Уискито, затова са на свръх световно дередже.

Дева или зодия Бренди
Добри партньори са родените под знака Бренди – интимни, но достатъчно делови. Много често обаче, те са интимни в бизнеса, а делови в секса. И все пак е по-добре да им се доверите за валутна операция, отколкото за хирургическа. Жената Бренди гледа повече на кафе вместо в очите. Мъжът Бренди пък предпочита да си гледа работата, т.е. да пие без да се откъсва от ръководството. Пазете се от неговия неотразим слънчев удар – така ще ви замае главата, че ще ви я докара до състояние на изтръпнал крак.

Везни или зодия Мента
Родените под знака на Ментата са красиви на вид, с което могат да подлъжат всички. Жената Мента често намира призванието си в търговията, а мъжът Мента в политиката. В последно време повечe ментарджии се занимават с ментиджмънт. В редки случаи обаче могат да решат нечии проблеми – само ако са стомашни.

Скорпион или зодия Джин
Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят. Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената. Истинският Джин не е за всеки – логото му е Аз съм дух, другите да се издухат. Жената Джин и мъжът Джин могат да създадат добро, отлежало семейство, но не бива да им се дава много свобода. Изтървете ли веднъж духа от бутилката, край – повече не го търсете, ами купувайте друга бутилка. Впрочем представителите на тази зодия не обичат да ги затапват.

Стрелец или зодия Коняк
Родените под знака на Коняка са достолепни и внушават респект. Хич и не правете опити да им сваляте звездите, те държат на своите. Е, жената Коняк не би имала нещо против да свалите самата нея, но обезателно в хотел с мнооого звезди. Мъжът Коняк е толкова словоохотлив, че заради сладката приказка би пренебрегнал не само съпружеските си отношения, но и извънсъпружеските си. Под знака на Коняка са Грузия и Армения – все държави, които напоследък виждат звезди посред бял ден.

Козирог или зодия Мастика
Студени външно, но точно с това привличат околните родените под знака Мастика. Тяхното кредо е – Никаква мистика, всичко е Мастика. Жената Мастика е идеална съпруга, символ на семейния мир – с нея под маслинови сенки замезват с маслинки. Държавата Гърция е под знака на Мастиката, но там на тази зодия и казват Узо. Мъжът Мастика е способен на всичко – особено го привлича зодия Мента за така наречения сексуален облак. В семейството си обаче той няма проблеми – винаги има кой да се погрижи за жена му.

Водолей или зодия Вермут
Изключително общителни, родените под знака на Вермута нямат нищо против да ги забъркват в служебни или интимни коктейли. В резултат на последните се явяват много смесени бракове. Всички от тази зодия обичат да ги клатят – вярват, че така коктейлът става по-хубав. Тяхната всеотдайност ги издига в службата, защото те умеят да придават сладост. Единствено не фигурират в съставките на коктейл Молотов, но пък се знае, че самият Молотов е бил роден под знака на Вермута, което се оказва пагубно за Вермахта.

Риби или зодия Бири
Светли и тъмни биват родените под знака Бири, но и двата вида обещават светло бъдеще. Всеки търси тяхната компания, особено сутрин. Пред житейската пяна тяхната е за предпочитане. Жените Бири винаги са на една ръка разстояние, а мъжете Бири винаги знаят защо. Под този зодиакален знак са много държави, като Германия и Чехия се чустват най-щастливи. Бирите са приятни на вид, спретнати – винаги с бяла якичка. Особено шофьорите са ненаситни към тях, макар винаги да твърдят, че са били само с една.

_________________
Казват, че алкохолът не решава проблемите. И млякото не ги решава, но никой не го е казал!


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)