Мъдри мисли – на македонски

16 октомври 2010

 • Што е демократија?
  – Демократија е кога ќе те пратат у пизду материну, а ти одиш каде сакаш.
 • Како на латински се вика импотенција?
  – Vidi mi visi.
 • Што означува кратенката FBI?
  – Facebook Idiots!
 • Зошто косата паѓа?
  – Затоа што не е зимзелена.
 • Како некоја девојка вика дебел дечко без пари?
  – Свиња една!
  А како вика дебел дечко со пари?
  – Мало мече!
 • Што е иронија?
  – Да немаш пари за леб, а да се викаш Златко.
 • Како на англиски се кажува „таштата не доаѓа за вечера“?
  – Yes.
 • Која е најдобрата вијагра?
  Туѓата жена.
 • Која е разликата помеѓу македонска плата и сида?
  – Со сида подолго се живее.
 • Која е разликата помеѓу политика и проституција?
  – Проституцијата сеуште не е легализирана во повеќето држави.
 • Знаете ли што е недефинирано чувство?
  – Кога таштата ќе ви ја удри новата кола и ќе погине.
 • Како на шпански се вика неплодност?
  – Дефектос спермос.Коментари

 1. Cveti каза:

  хахахахаха много са интересни … доста се посмях :-D :ahah :thumbsup :good luckДрасни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(