Македонски вицове 56

21 февруари 2012

Македонски вицовеЦветко се јавува во полиција:
– Ало, полиција?!
– Да, кажете.
– Две девојки се тепаат за мене!
– Епа што има тука лошо во тоа?
– Па ружната победува!

–-
Трпе и прави муабет на Трпана:
– Што правиш во слободно време?
– Во слободно време сум згодна!
– Гледам дека немаш баш многу слободно време.

––
Трпе видно нервозен влага во кафана со пушка и се дере:
– Кој имал секс со жена ми!?
А од страна некој му дофрлил:
– Ма немаш доволно куршуми.

––
Баба влага во автобус и му вика на шоферот:
– Синко, немам пари за карта, може ли да ти дадам јајце?
– Ајде бабо, не е проблем.
Наредните неколку денови се повторувало истото и на шоферот му дошло преку глава и и рекол:
– Ајде бабо, ова последен пат да ти е. Повеќе нема да те примам со јајца.
Следниот ден бабата доаѓа со кокошка во рака и му вика:
– Месечна, синко!

––
Седи Блажо во купе во воз. Наспроти него седи дотерана плавуша облечена во кратка сукња. Блажо не престанал да зјапа во неа. Плавушата видела дека Блажо гледа во неа ги раширила нозете и му ја покажала вагината.
– Ви се допаѓа? го прашала плавушата.
– Нормално! – и одговорил Блажо
– Сакате ли да ви намигне? – Ги раширила нозете и намигнала со вагината.
Блажо во делириум, не верува на своите очи…
– Сакате ли да ви прати бакнеж? – Ги раширила нозете и му пратила бакнеж со вагината!
Блажо само што не паднал во несвест.
– Седнете до мене.
Блажо станал и седнал до неа.
– Сакате ли да ставете два прста во неа?
Блажо:
– Не зезај, сакаш да ми кажеш дека може и да свирне!?


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)