Как да станете секси

29 юли 2012

Как да станете сексиНяколко съвета как да се превърнете в неустоимо изкушение за противоположния пол

СЪВЕТИ ЗА ЖЕНИ

1. Отслабни
Забрави самоуспокояващите клишенца от сорта – “важното е аз да се харесвам”, “по-важна е вътрешната красота” и т.н. Докато ти мрачно си повтаряш тия тъпотии, по-слабичките ти приятелки вече си хванаха гаджета, които ги скъсват от секс.
И не надценявай ефекта от диетите. Само глад няма да помогне, ще ти трябва и някакъв спорт.

2. Престани да си сменяш прическата
Прическата е последното нещо, което мъжете забелязват в една жена. И честно казано изобщо не им пука за косата ти. Излишно е да киснеш през ден при фризьора, а после да се скъсваш от рев, че никой не е забелязал новата ти прическа.

3. Обличай се секси
“Секси” не означава да се натокаш като някое абитуриентско курве, на което рокличката му стига до средата на клитора. Тесни джинси и чифт стегнати цици, свободно люлеещи се под бяла тениска винаги действат освежаващо на мъжкото въображение. (Освен това трябва да знаеш, че широкото коланче с голяма катарама, върху която със златни букви пише LOVE, е суперселско).

4. Не говори много
Запомни, че мъжете са по-различно устроени от приятелките ти – те мразят нестихващия поток от празни приказки. Поддържай разговора, но не прекалявай, остави го да говори и той. Прави се, че го слушаш и че нещата, които ти говори са ти адски интересни – това гали мъжкото его.

5. Внимателно подбирай темите за разговор
В никакъв случай не повдигай жизненоважните за теб въпроси за шопинга, зодиите и диетите. Още по-груба грешка е да се опитваш да се подмажеш с някакви псевдоразбирачески изказвания на тема футбол. Жена, която почне да образува изречения от сорта “Не беше честно Челси да спечелят Шампионската лига с тоя грозен футбол”, или “Балотели е бърз, но няма техника” със сигурност ще си легне сама и ще хапе от нерви възглавницата. Мъжете не обичат да навлизаш в територии, които смятат за своя естествена привилегия. (Съвсем друго е, ако подметнеш “спала съм с Валери Божинов, не е нищо особено” – тогава интересът към теб рязко ще скочи, щото всеки иска да е баджанак с него).

Освен това избягвай твърде интелектуалните разговори. Ясно е, че си страшно умна и нечовешки начетена (майка ти непрекъснато ти го повтаря), но темата за неокантиантството в концепциите на Касирер и влиянието му върху другите представители на марбургската школа, не е много подходяща. Тя ще превърне в импотент и най-надървения неподбиращ нерез.

Избирай леки, неангажиращи, приятни теми, например “за първи път срещам толкова интелигентен мъж като теб”, “имаш невероятно чувство за хумор” или “не мога да повярвам че се запознах с човек като теб, мислех си че истинските мъже са изчезнали”.

6. Не се вслушвай в съветите на приятелките си
Ако е по-грозна от теб, нарочно ще ти дава грешни съвети, за да те прецака, а ако е по-красива, просто няма да й пука за теб.

7. Спри да четеш тъпите женски списания
Те са създадени с единствената цел разни козметични фирми да си рекламират скапаните кремчета, за да ги продават на такива като теб. Нито кремчетата ще ти помогнат да се чувстваш по-добре, нито малоумните статии от сорта “Къде ще почиват това лято звездните двойки” и “Как да изживея двеста оргазма в минута”.

8. Пий алкохол
Алкохолът покачва либидото, а и мъжете харесват приятно развеселени жени, които се смеят на тъпите им шеги. Важно е обаче да уцелиш мярката и да не се освиниш от пиене, щото тогава може да ти излезе късмета единствено с някой 50-годишен некъпан хипар от цонковия антураж в Каварна.

9. Излез най-после от тоя мол
Вътре гадже няма да намериш. Нормалните мъже са в баровете, а не в моловете.

10. Прави секс на първа среща
Иначе втора няма да има.

СЪВЕТИ ЗА МЪЖЕ

1. Изкъпи се
Само ти си въобразяваш, че киселата воня, която се носи около теб, е много мачовска и побърква от желание жените. Добрата хигиена не е често срещана по нашите земи, затова винаги прави добро впечатление.

2. Почни да спортуваш
Белотът и таблата са задължителни дисциплини за всеки уважаващ себе си мъж и в тях несъмнено си шампион. Но не е лошо да извършваш и някакви физически движения отвреме-навреме. Биреното ти шкембе и увисналите ти цицки тип “свиня-майка” хич не са секси, ше знаеш.

3. Купи си кола
Ясно е, че нямаш пари, но това не е оправдание – можеш да вземеш на лизинг. На твоите години да се возиш в маршрутка е срамота.

4. Излез на квартира
Да, никой не готви така вкусно като майка ти, обаче смяташ ли, че клетата възрастна жена е длъжна да продължава да се грижи денонощно за един 35-годишен тиквеник?

5. Прави секс
Поне веднъж седмично, за препоръчване е с жена. Учените са установили, че хората, които правят секс, имат доста повече шансове да правят секс, от хората, които не правят секс.

6. Гледай футбол
Да си пълнолетен мъж и да не знаеш какво е засада, е пълен позор. Освен това поражда основателни съмнения за сексуалната ти ориентация. Научи правилата и следи внимателно премиършип.

7. Престани да се наливаш
Едно е да пийнеш две малки уискита за отпускане, а съвсем друго е да изплющиш три големи ракии, след което да минеш на бира. Ясно е, че алкохолът те кара да изглеждаш страшно забавен и остроумен в собствените си очи, обаче ако се докараш дотам да не можеш да произнесеш ясно думата “предразсъдъци”, шансовете ти пред момичетата драстично намаляват.
Да не говорим, че ако по някаква случайност все пак успееш да вкараш някоя заблудена женица в леглото си, вероятността да не ти стане е много по-голяма.

8. Прочети некви книги
Верно е, че някои хора станаха министър-председатели, без да са прочели нищо повече от “Винету”, но това не е оправдание да си тъп. Почни с по-леки четива – “Тошко Африкански”, “Котаракът в чизми”, а после можеш да минеш и към тежката литература – “Здрач”, “Хари Потър” и т.н.

9. Престани да се оплакваш
Крайно време е да проумееш, че не си недооценен, а мързелив.

10. Не яж чесън преди среща
Нищо, че майка ти е казала, че е здравословно и предпазва от грип. Отровният ти дъх едва ли ще привлече дългокраките манекенки да пърхат сластно около теб. Освен ако нямаш много кинти. Но тогава горните съвети изобщо няма да ти трябват.

автор: Иво Сиромахов


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)