Благодарствено писмо

14 ноември 2012

Мръсни чинииДраги съквартиранти,
Искам сърдечно да ви благодаря за купчината прибори, чинии, съдове и разни странни предмети, които сте ми оставили в мивката и сте забягнали нанякъде (някои зад граница) и за интересните моменти, които съпътстваха тяхното измиване.
За полезното упражнение за дясната ми китка при въртеливите движения за изтъркването на оранжевото нещо, сраснало се с една (вече синя) чиния, (което ме направи много по-уверен при боравенето с мишката и ще мога да съм полезен ако някой от вас реши да се дипломира…пак ).
За невероятните нови запознанства със съществата, израстнали в канала. С едно от тях се сприятелихме, обаче тъй като кухнята ни се оказа тясна за темповете на еволюционното му развитие се наложи да го пусна да си живее в локвата над „Флората“ (казва се Генади… няма да е лошо, ако случайно отсъствам за по-дълго време, да му пускате от време на време по някоя друга крава да се нахрани животинката).
Затова, че ме отървахте от досадната хрема (само едно вдишване от чаша със засъхнало мляко ягода и почувствах как тряхеята ми се прочиства и единият ми бял дроб се свива…). Както и досадното задължение да си режа ноктите на пръстите (и без това не го правех често), които едва ли ще решат да растат скоро пак след допира с благоуханния бълвоч от застояла храна, алкохол, препарат за миене на съдове, белина, нитроглицерин, екскременти от диви животни, сладолед и дезодорант против изпотяване.
Между другото, противно на очакването пилетата могат да се излюпят и от сварени и боядисани яйца (не изглеждаха жълти и пухкави, ама това най-вероятно е от престоя им в хладилника).

Р.5.: Ако е възможно искам да ви помоля да не пипате тенджерата със загоряла субстанция по дъното. Само да се сдобия с пневматичен чук, длето, багер, катерица, родопска народна песен и 10мл кръв от пришълец, която разяжда всичко, с удоволствие ще се заема с връщането й към нормално състояние.

София 04.2009
искрено ваш Мистър Жоро Пропъра
(…хем по-чисто, хем по-лесно, с помощта ми е чудесно…)


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)