ЖЕНАТА И ПУШКАТА – ПРИЛИКИ

3 септември 2009

Написано от жена ловец (момиче на 28г.)

Година първа: Гледате си я почти непрекъснато и я галите. Обичате да я смазвате редовно. Въздишате от кеф, колко е стегната.

Година втора: Все още й се кефите и не ви пука колко харчите по нея. Вече обаче не влагате толкова любов и внимание, докато я смазвате.

Година пета: Започва да ви дразни колко харчите за нея, а и освен това, все повече „дрънка”.

Година десета: Тъй важните й атрибути са меки, а вие много рядко им обръщате внимание.

Година петнадесета: Отворът, през който излизат газовете, е отвратителен на вид, затова е немислимо да се ползва без смазващи и почистващи средства. Вече липсва изрядност по прегледите.

Година двадесета: Външния й вид е осезателно овехтял. Дошло ви е до гуша да харчите по нея. Бучи и даже дрънка непоносимо. Можете спокойно да я зарежете някъде. Бихте я продали за жълти стотинки.

Година тридесета: Хваща паяжини по цевите. Избягвате да я гледате непрекъснато. Въздишате от съжаление, че повече никога няма да е стегната.

Допълнено от друг ловец

Година 50-та: Решавате,че битката е изгубена и че е време да сложите край на страстта си към огнестрелните оръжия и отново се завръщате към ножката. Онази ножка, която на младини ви беше единственото оръжие, преди да закупите бившата красавица…


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)