ЖЕНАТА И ПУШКАТА – ПРИЛИКИ

3 септември 2009

Написано от жена ловец (момиче на 28г.)

Година първа: Гледате си я почти непрекъснато и я галите. Обичате да я смазвате редовно. Въздишате от кеф, колко е стегната.

Година втора: Все още й се кефите и не ви пука колко харчите по нея. Вече обаче не влагате толкова любов и внимание, докато я смазвате.

Година пета: Започва да ви дразни колко харчите за нея, а и освен това, все повече „дрънка”.

Година десета: Тъй важните й атрибути са меки, а вие много рядко им обръщате внимание.

Година петнадесета: Отворът, през който излизат газовете, е отвратителен на вид, затова е немислимо да се ползва без смазващи и почистващи средства. Вече липсва изрядност по прегледите.

Година двадесета: Външния й вид е осезателно овехтял. Дошло ви е до гуша да харчите по нея. Бучи и даже дрънка непоносимо. Можете спокойно да я зарежете някъде. Бихте я продали за жълти стотинки.

Година тридесета: Хваща паяжини по цевите. Избягвате да я гледате непрекъснато. Въздишате от съжаление, че повече никога няма да е стегната.

Допълнено от друг ловец

Година 50-та: Решавате,че битката е изгубена и че е време да сложите край на страстта си към огнестрелните оръжия и отново се завръщате към ножката. Онази ножка, която на младини ви беше единственото оръжие, преди да закупите бившата красавица…


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)