Македонски вицове

25 ноември 2010

Две другарки разговараат:
– Моите ми забранија да водам љубов од половина надоле.
– И што правиш сега?
– Дупам на глава.

––
После партија секс Трпе ја прашува Трпана:
– Трпано, стварно ли сум како динамит?
– Како, динамит си Трпе… само што фитилот ти е многу мал.

––
Две комшивки разговараат:
– Јас и маж ми имаме Олимписки секс.
– Блазе си ти, значи имаш одличен секс во животот?
– Па не баш, се случува еднаш на 4 години.

––
Две пријателки разговараат:
– Вчера си купив вибратор со гаранција.
– Каква гаранција?
– Продавачот рече, ако случајно го изгубам, ќе дојде тој лично да сврши работа.

––
Три генерации курви разговараат:
– Денес, за пушење добиваш само 20 евра.
Мајката:
– Еее, ќерко, во мое време, пушење беше 10 евра.
Бабата:
– Во мое време, среќни бевме кога ќе внесевме нешто топло во желудникот.


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(