ТЕСТ – Разбираш ли от футбол

7 февруари 2013

1. В кой отбор играе Валери Божинов?
А) Ебем ли го в кой отбор е, тоа не е играл в Миньоро и никога нема да го земеме
Б) Във Виченца, заемаща последното място в италианската серия “Б”. Клубът играе на великолепното спортно съоръжение, стадиона-красавец… а сега няма засада, няма засада… каква поредна футболна драма!
В) Валериев е играч добър… ааа… много отбори така преминал… трансфери винаги е имало знаете… и ще има… за футбола… както и за всички спортове през тази година

2. Кой е Малката Перука?
А) Тоа го не знам, ама в Миньоро навремето имаше един десен бек – Гоуемио Винкел. Пиеше по кило ракия преди мач, и докато не контузи сичките нападатели, не се спира. Веднъж съдията му даде червен картон, а Гоуемио Винкел се ядоса, свали му шортите и почна да го ебе насред стадиона. Умрехме от смех.
Б) В дългогодишната си кариера на спортен журналист съм отразявал не една и две срещи, които са били решавани от рулетката на дузпите. Но така е във футбола, затова тази игра е любима на милиони зрители по света.
В) Вижте в съвременния футбол… много напреднахме… важно е да има играчи за всеки пост… понякога и резерви, които мачове решават било то в първите, било в последните минути, както и на полувремето

3. Кой спечели Златната топка?
А) Навремето у “Стомана Перник” беха отлели една топка от винкел и я даваха на най-добрио играч за сезона. И веднъж да земеме да се понапием, така, и почнахме да ритаме мач с нея, та си изпотрошихме пръстите, ама умрехме от смех.
Б) Лионел Меси – това е един играч, който притежава добра линейна скорост и отличен демараж
В) Винаги призове е имало… и ще има… аз като треньор на двайсти век… минали са много играчи през мен… като Барбуков, като Жоро Вратаря и ония двамата… обикновено златната топка се дава на нападатели… традиция футболна е това през годините… макар че сега има и добри защитници, които дават много в играта… като например Мартин Щъркел от Ливърпул с безспорни качества на терена.

4. Какво е засада?
А) У Перник за засада се смета секо положение, при което гостите тръгнат да нападат. Много съдии не го разбират тва правило и а после се чудат що ядат бой.
Б) А сега няма засада! Няма засада!… И този път гредата се оказа най-верният приятел на вратаря.
В) Играта все по-динамична става, с много обрати и се случва съдиите да повлияят на резултата с едно или друго грешно решение, което се взима… много ощетени, понякога домакините, друг път гостите… но това е футболът, игра любима, както е било.

5. Какво се случи през 1994?
А) Тогава беше гоуемио бой след мача с Монтана. На мен ми разбиха носо, ама я им счупих пет ръце и седем-осем глави.
Б) Станахме четвърти в света на световното първенство в Съединените щати. Там има великолепни спортни съоръжения. На последната квалификация играхме срещу Франция и тогава аз измислих репликата „Господ е българин!” Обаче тамън си отворих устата и Мичмана взе, че я каза преди мен. И после му я приписаха на него. Сега, моите уважения, Мичмана беше добър коментатор, обаче лафът за Господ го измислих секунда преди него.
В) Деведесет и четвърта това златно поколение български футболисти… мачове с Аржентина, Мексико, Германия, които имаше победа, но и загуба с Нигерия, както е във футбола, благодарение на спортно-техническите качества във всеки един момент.

6. Кой ще стане шампион?
А) Не знам кой че стане, знам че Миньоро нема да стане. Ама на бой че ги спукаме.
Б) Когато става въпрос за Цар Футбол, всичко е възможно. Едни побеждават, други губят. Но да не забравяме и тези, които завършват наравно. Коженото кълбо винаги ни поднася изненади.
В) Прогнози да се дават рано е… а футболът изненади винаги е имало особено в миналото, както и сега… да видим селекцията… отбори, които не забравят детско-юношеските школи както и ръководствата вземат решения в различните ситуации до края на шампионата

ОТГОВОРИ НА ТЕСТА:
Ако отговорите ви са предимно „А“ – Копеуе, гоуем си, закуевам се!
Ако отговорите ви са предимно „Б“ – Петел, ае млъкни малко, бе! Човек не може да се отърве от коментарите ти.
Ако отговорите ви са предимно „В“ – Господин Пенев, респект! Личи си, че ги разбирате нещата.

автор: Иво Сиромахов


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)