Теория на конспирацията за напреднали

14 октомври 2013

Че има световен заговор срещу България – това е безспорен факт. Достатъчно е да се зачетеш в който и да е интернет-форум и ще откриеш смразяващи доказателства за това.
Да, Тъмните сили не спят, те постоянно кроят пъклени планове как да ни преебат. А преебаването включва няколко етапа:
1. Промиване на мозъците на Мислещите хора (чрез медиите и нарочно пуснати слухове сред пенсионерите)
2. Източване на капиталите (посредством Измислената Световна Финансова Криза, лихвите върху кредитите, и необоснованото повишение с 15 стотинки на цената на кравето сирене).
3. Завладяване на България от Тъмните сили (чрез изкупуване на българските земи от неясни юдеомасонски субекти)
4. Край на света (оцеляват само евреите, илюминатите и няколко водещи от СКАТ, които от сега си знаят какво се готви и затова в деня на края на света ще се скрият в гаражното барче и ще се направят на кучета с евтина водка, така че краят на света няма да ги хване).

Първото предупреждение, което трябва да направя, е че тази статия разкрива страшни истини за Световния Заговор, и ако сте със слаби сърца, или пък не сте подготвени за Истината, по-добре спрете да четете още сега.
Спрете да четете и ако не вярвате в Световния Заговор – това означава, че сте с промит мозък и така или иначе нищо няма да разберете, нещастници такива.
За всички останали – ето най-големите заплахи, които ви дебнат:

1. Глобалното Затопляне
Вярно е, че тази зима ще е най-студена от последните 20 години, но не се заблуждавайте! Това е просто ловък ход на Определени Среди, за да ни отклонят вниманието от Глобалното Затопляне. А то е причинено от Юдеомасонски Кръгове, които се опитват да ни изпържат климатично.
Какъв е замисълът?
Чрез целенасочени постепенни действия, средногодишната температура да се повиши с 30-40 градуса и всички да изпукат от жега, с изключение на малка прослойка от богати евреи, банкери и педерасти, които вече са си купили изключително мощни климатици и им дреме на оная обрязана работа.
В тайните лаборатории на МОСАД в края на 90-те е създадена генно-модифицирана крава, чиято пръдня изхвърля в атмосферата до 4-5 кубически метра метан (който е 23 пъти по-вреден от въглеродния двуокис).
Каква е простата сметка? Една пръдня на мосадска крава – 5 кубика метан. А тия крави са програмирани да пърдят средно по 20 пъти на ден. Значи изхвърлят по 100 кубика метан дневно. За една година – 36 500 кубика метан. За сравнение – обикновеното искърско говедо изхвърля по 0.4- 0.5 кубика метан на пръдня. А и не пърди често, щото е възпитано.
Идеята е чрез тия генномодифицирани еврейско-банкерски крави да се прецака световния климат, да настъпи адска жега, хората да измрат и еврейско-банкерската мафия, скрита зад хладните си климатици, да придобие имотите им.

2. Адронният колайдер
Само невежите се заблуждават, че адронният колайдер е създаден с научни цели. Ха-ха-ха! Истината е много по-зловеща. Задавали ли сте си въпроса защо колайдерът е баш в Швейцария – страната на безчовечните банкери и коравосърдечните лихвари? Очевидно е, че има някакъв заговор…
Какъв е замисълът?
Колайдерът всъщност представлява голяма тръба. Но какво има в тази тръба? Протони? Елементарни частици? Не бъдете наивни! Тази тръба е пълна с нов вид неутронно оръжие. При активирането му всички ние ще измрем, с изключение на швейцарските банкери, които са си построили специално скривалище от дунавски папур – единственото растение в света, през което не преминават вредни лъчения. (Ефектът на дунавския папур е доказан от академик Клатикурцев още през 1973г., но изследванията му са засекретени, а самият академик година след това се обесва. Или го обесват?! Мисли, читателю, мисли!)
Скрити зад дунавския папур, банкерите злорадо изчакват гибелта на цялото световно население, след което изпълзяват от скривалището си и придобиват всичките ни имоти.

3. Попмузиката
Известно е, че промиването на мозъци е най-ефективно, когато минава през попмузиката. Тя е най-достъпна за младите, а и те най-лесно се поддават на внушения, защото са прости.
Какъв е замисълът?
Истината е, че във всички съвременни популярни песни са закодирани сатанински послания. Достатъчно е да прочетеш текста им наобратно и косите ти ще настръхнат. Да вземем за пример „Губя контрол” на Миро Каризмата. На пръв поглед – текст като текст, но ето какво се получава, ако го обърнем наопаки:
„Амян ет бет отагок лортнок ябуг
Анатсо ад аз лъсимс маджив бет в
Амавд аз тявс шавусир нем в анешугс
Анахв ет ещ шенсуп ес ока
Лачибо е ем ен бет идерп йокин
Ачилирп ад бет ан гурд бет делс амян
Амян ет бет отйок в нед йом икесв
Лонтрок ябуг”

Зловещи слова!
Какво означават те? „Амян” – това е сатанинският вариант на „амин”. Ако в християнската теология „амин” означава „да бъде”, „дано се сбъдне”, то в сатанинството „амян” е „ да не бъде”, „да се преебе работата”, „да се прецакаш дано”.
По-нататък в текста се появява символът „лортнок”. Кой е „лортнок”? Според апокрифни източници „лортнок” е страшният син на Луцифер, който отравя питейната вода на Исперих, а след това умира от прекомерна мастурбация.
В третия стих се появява „шавусир”. Коя е „шавусир”? Според културолози тя е незаконна дъщеря на Николета Лозанова, бебе-фантом, което не е ясно дали го има или го няма, но успява да съсипе много футболни кариери.
Малко след нея, в същия стих се появява „анешугс” – певица, с която Коко Динев още не е спал. Този факт пробужда в душата й разрушителни стихии и тя посредством кобни магии спира плейбека на повечето пайнерки по време на важни участия и ги довежда до рев.
„Ачилирп” от шестия стих е не друг, а самият Александър Томов, разкъсван между ЦСКА, „Кремиковци”, държавническото чувство и затвора. Блуждаещ дух, добродушен на вид, но способен на много вреди.

4. Генно модифицираните организми (ГМО)
Зловещ бич срещу човечеството и най-вече срещу българите. Генно-модифицираните организми в началото тръгват като нещо готино – силиконови цици, устни, срамни устни и т.н. Но идеята всъщност е много по-страшна!
Какъв е замисълът?
В привидните „подобрения” (цици, устни, срамни устни и т.н.), пластичните хирурзи имплантират чипове, свързани с ЦРУ, КГБ, МОСАД, ДАНС и Съюза на запасните офицери. Цялата информация събрана от тези чипове – реплики от сорта „О, да!”, „Лапни го!”, „Вкарай ми го целия”, „Не в г*за бе, простак!”, „Миче, шса празня!” попада в информационния масив на тайните служби и някой ден със сигурност може да послужи срещу вас.
Генните модификации не спират дотук. Вече са нападнали и домашния добитък, доматите, краставиците и тоалетната хартия. Всички те ни дебнат чрез вградените си чипове и ни издават на враговете.

5. Енергийната мафия
Тя се ръководи от дебели чичковци, които държат монопола върху добивите на петрол и газ и не допускат никакви алтернативни източници на енергия, за да не им умре бизнесът. Доказателство за това е съдбата на българския изобретател инж. Калин Каракапутов. През 1996г. инж. Каракапутов открива алтернативен източник, който би могъл да превърне България в енергиен център не само на Балканите, но и на цяла Европа.
Какъв е замисълът?
Инж. Каракапутов в продължение на дълги години изследва потенциала на обелките от печени чушки, които са остатъчен продукт от чушкопеците. Оказва се, че тези обелки съдържат около 2300 гигакалории на килограм – енергия придобита от лъченията на чушкопека, но неоползотворена (обелките най-често се изхвърлят от безотговорните домакини). Идеята на инженера е да се създадат банки с чушкови обелки, които да изнасят енергия за съседните страни. Но това не се харесва на енергийната мафия, която иска да строи атомни централи и да ни постави в зависимост от Русия. През 1997г. инж. Каракапутов се обесва (а може би е обесен?! Мисли, драги читателю, мисли!), а откритието му така и не вижда бял свят.

6. 25-ият кадър
Манипулацията във визуалните изкуства не е от вчера. Всички знаем, че във филмите се вгражда 25-и кадър, който е невидим за окото, но действа подсъзнателно и ни кара да вземаме неосъзнати решения.
Какъв е замисълът?
Типичен случай е сериалът „Стъклен дом”. Официално е заявено, че в сериала има „продукт плейсмънт” – тоест Елена Петрова, докато страда за прецаканата си любов, се взира около 2 минути в някакъв чипс, така щото и неграмотните да имат време да прочетат марката му. Измамата обаче е друга – на всеки 25-и кадър се появява Яне Янев (невидим за окото), с надпис „Аз казах ли ви, че ще стане така”. На финала на серията зрителите остават леко надървени от присъствието на Елена Петрова, но много по-замислени над темата „Аз казах ли ви, че ще стане така”. Техните души вече са в капана на Световната Манипулация.

7. Свинският (птичият) грип
Всяка година през зимата новините ни плашат с нов грип, с животински произход- птичи, свински и т.н. Такива грипове няма! Просто се опитват да ни пробутват фармацевтичната си продукция.
Какъв е замисълът?
От специални вирусологични лаборатории на ЦРУ, КГБ, МОСАД и Съюза на Запасните офицери, пускат обикновени грипни вируси. Пускат ги през зимата, когато си е нормално да те тръшне грипа. И след това организират зловеща медийна кампания, с която се опитват да ни убедят, че тоя вирус е едва ли не смъртоносен и да ни пробутат залежалите си лекарства. Мръсен заговор срещу най-прогресивните хора, които се оказват и най-доверчиви и им изкупуват залежалите лекарства.

8. Футболната мафия
Всеки среднограмотен запалянко знае, че Спас Делев е с класи над Бербатов. Но Спас играе в български отбор и не знае дали ще вземе заплата на края на месеца, а Бербатов е във Висшата лига и кърти зловещи кинти. Справедливо ли е това?
Какъв е замисълът?
Има заговор срещу българския футбол. Всъщност нашето първенство е сто пъти по-добро от английското. Но лошите медии правят така, щото то да изглежда суперпозорно в очите на феновете. Малката разлика е, че в Англия във футбола се изсипват огромни кинти (и то мръсни пари, вижте Абрамович – руски олигарх, или собствениците на Сити – перачи на петролни пари, абе всички в Премиършип са престъпници!). А в България всичко е честно. Но пусти малък пазар български – талантите не могат да пробият. Затова се пропиват и тръгват по курви. А истината е, че Спас Делев е сто пъти по-добър от Бербатов. Но няма кой да го оцени.
Пък и ФИФА и УЕФА постоянно го прецакват, както винаги прецакват и националния ни отбор, щото не сме голяма държава. Мръсници!

9. България на три морета!
Хората във форумите са убедени, че България е най-великата държава в света и несправедливо й е отнето това, което тя заслужава – а именно трите морета. Малък проблем е, че не знаят кои точно са тия три морета, но това не е важно. Важен е патриотичният плам! Даже го пишат с главни букви
BALGARIQ NA TRI MURETA!!!
Мисълта, че сред нас има такива сърцати патриоти, ме топли. За съжаление научих, че някои от тях са вкарани насила в психиатрични клиники. Това е поредното доказателство, че срещу българщината има световен заговор. Явно на някого не му изнася да сме силни и иска всячески да ни смачка.
Какъв е замисълът?
Според интернет-форумите всички държави, които са създадени след 681г. ни завиждат, че сме по-древни от тях. Верно, сега са много по-богати от нас, но липсата на древност им еб*ва майката. И затова искат да ни наврат в кучи гъз. Нас – NAI STARATA DARJAVA F EWROPA! BALGARIQ – RODINATA NA BOTEW I LEFSKI! I NA SLAVQNSKATA PISMENOST! NE ZNAETE LI 4E KIRIL I METODI VI DADAXA BUKVI4KITE???? NE6TASNICI!
Пак от форумите разбрах, че американците много се дразнят от факта, че имаме 1300-годишна славна история, а те имат някаква миризлива държава на има-няма двеста години. И затова постоянно искат да ни преебат. Пращат ни McDonalds (експерти от форумите са доказали, че в сандвичите им има съставки, които промиват мозъка) и SHELL (експерти от форумите твърдят, че в горивото има съставки, които карат шофьора да се чувства неспокоен и да си мисли, че му се сере, когато не му се сере).
Но ние – малцината мислещи в тая държава, няма да се дадем на американците с тяхната жалка двестагодишна история!

автор: Иво Сиромахов


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)