Македонски вицове 3

29 юли 2010

Две другарки во кино, и едната и вика на другата:
– Овој до мене си го дрка!
– Игнорирај го.
– Не можам, ја користи мојата рака.

––
Две плавуши се возат низ град и бараат паркинг, едната ја прашува другата:
– Како да спречам пајак да ми ја земе колата?
– Па згази го со нога.

––
Две Циганки седат и си прават муабет. И едната и вели на другата:
– Леле Ајше, ене го маж ми иде со цвеќе, сега ќе ми бара пичка!
– Оти мори, вие дома вазна немате?

––
Две плавуши се тушираат и едната и вика на другата:
– Ај подај ми го оној шампон.
– Па имаш шампон до тебе.
– Па да, али на него пишува за сува коса, а мојата е мокра.


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(