10 правила на сапунената опера

22 септември 2009

Ако беше герой от сериал

1. Ако имаш брат близнак, обикновено го пазиш в тайна. Понякога и ти самият не знаеш за него.

2. Не знаеш за съществуването на презервативите и венерическите болести. Не си много наясно и как се правят деца, защото без да искаш си направил няколко, за които обаче ще разбереш след 20 години.

3. Често се чудиш дали някое дете е от теб, но не си чувал и за тест за бащинство.

4. Когато споделяш някаква тайна, го правиш на отворена врата и с висок глас, като повтаряш ключовите моменти.

5. Роднините ти имат свойството да умират, след което да възкръсват след няколко години. Обикновено се връщат от оня свят с нормалния си външен вид, но ти не ги разпознаваш.

6. Много ти е трудно да се влюбиш в жена, която е от същата социална среда, не ти е загубена сестра, не е заета и не е от семейство, което твоето семейство мрази до смърт.

7. Когато ти кажат нещо лошо за приятелката ти, обикновено вярваш. Преживяваш го тежко, плачеш и се чудиш „Защо?”. Не се сещаш да говориш с нея и решаваш, че животът не струва.

8. Често се оказваш несправедливо обвинен в престъпление, а полицията в града не е чувала за отпечатъци, ДНК и алиби. Всичките ти близки вярват, че си виновен и те заплюват с такова усърдие, че в един момент ти трябва дъждобран.

9. Въпреки че си богат, не прекарваш вечерите си със стриптийзьорки по елитни клубове, пушейки хавански пури, а лежиш самотен в леглото си, отчаян от загубената си единствена любов.

10. Злодейката обикновено е влюбена в теб, а ти рядко се сещаш поне да правиш секс с нея, въпреки че тя е единственото лошо момиче в целия филм.


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(