Защо компютърът ми работи бавно

15 септември 2009

Как да направя така, че проклетият ми компутер да проработи добре. Windowsa ми е боза. Инсталирам го вече за дванайсети път за тая година…
Сашо от седемнайстия етаж е моят най-добър приятел. Той разбира от компютри. Как така какво си качвам? Ми, програмки разни.. Интересни – скрийнсейвърчета, филмчета. Веднъж дори си инсталирах програма, дето и викали WORM …правели я гърци. Антивирусната ми програма, дето ми я качи едно приятелче от седемнайстия етаж, ми я засече като правена в Троя. За Троя ние знаем само, че е била доста известна в древността. Имало някакъв проблем с една курва на име Елена – като бившето ми гадже. Тя правеше страхотни свирки. После замина да учи в Лондон, майка и беше доста богата. И тя правеше страхотни свирки. Случи се да ида да потърся Елена, майка и ми отвори по пеньоар. Аз обичам да правя комплименти, направих и. Тя каза, че имала проблем с компютъра, аз казах, че мога да го оправя. Знам, че има захранване… Не знам кое е, но знам, че проклетото нещо се намира в онова, което не е монитор. Вдигнах няколко пъти паралелепипеда и го разклатих със замислено изражение. Майка и се появи тогава без халата и ми каза, че Елена е вече в Лондон. Аз па и казах, че има проблем със захранването. После се чукахме.  Много обичам игричките. Особено тия с колите. Видеокартата ми е ДЖИ ФОРС.
Като казвам форс, се сещам за сестрата на Елена. Тя е с две години по-малка от нея. Тя не прави хубави свирки, но понеже е девствена, ми даде да я чукам само в дупето. Пазела се за сватбата. Иначе дава добра картина. Sounda e страхотен – вързал съм, по-точно приятелчето е вързало стереото ми към машината и вади мноооого як саунд. Оня ден си купих много як суббуфер. Баса дъни като за световно – съседите не могат да спят.
Та като казвам суббуфер, се сещам за Вили – гаджето на приятелчето, дето ми оправя машината. Тя е приятелка на Елена. Приятелчето ми разправяше много за нея – казваше ми, че била девствена и много свита. Мога да кажа, че много греши.  Аз съм романтик – кучката си сложи заради мен обеца на лявото зърно. Аз и казах, че съм се бъзикал, когато съм поискал да  си сложи такова нещо. Тя се разплака, но на другия ден пак дойде. Гледахме „Кучета в резерв “ на DVD-то на машината ми.  Филмът малко насичаше. Не знам от какво е. Вили после се качи до седемнайстия, при любимия. Тя сподели с мен, че Сашо само я целува и се задоволявал да я стиска по циците. Аз пък и казах, че Сашо е много готин тип и ако може като се качи горе да го викне, понеже не знам как да се оправя с това скапано насичане. Сашо пък ми каза, че това не било DVD, a Дивекс …трябвали ми кодеци. Пих аналгин.
Като казвам аналгин, на Сашо майка му е медсестра. Един ден отидох до горе да го питам защо диска ми няма две страни като плочите, но него го нямаше. Беше само майка му. Тя ходи често на фитнес. Има наистина страхотно тяло. Като се оженя искам да имам жена като майката на Сашо. На Сашо майка му стене много силно и страстно. Тя ми каза, че мога да свърша в нея, без да се страхувам, че ще забременее, понеже не била вече млада и нямало страшно. След два месеца ми звънна на вратата и майка ми я покани при мен. Жената беше доста разтревожена и ми каза, че била бременна. Стана ми лошо. Следващите две седмици си намерих сайт, от който си изтеглих секс с бременни жени. Не можех да свикна с мисълта, че ще ставам като баща ми – баща ?!  По-късно тя ми каза, че го била махнала, че не съм бил виновен и че вече всичко било наред. Не разбрах какво е махнала,
но щом като вече било наред се успокоих.
Като казвам „наред“, Сашо има сестра в девети клас. Има очила, но иначе е много симпатична. Сашо я прати един ден у нас да ми донесе оферти за ново дъно. Старото ми изпуши. Така и не разбрах защо, когато майка ми лисна една кофа на прашния и мръсен компютър, както тя казваше, всичко отиде. Приятелчето ми ми каза, че съм имал късмет, че било само дъното.
Един ден си включих писито …така казва Сашо за кампутера …и на него нямаше абсолютно нищо. Сашо ми каза, че са ме хакнали. Каза ми да си сложа файруол и всичко щяло да е на шест. Аз му казах, че не искам да си слагам такива работи, защото си ми е добре и без очила. Баща ми през цялото време ми повтаря, че трябва да си взема специални очила за компютър, за да се предпазя от вредните лъчи на компютъра. Наистина не очаквах от Сашо да ми опява като стария. Сестра му наистина е готина – има много яки цици. Като си махне очилата има красиво лице. Ще ходим заедно на море. Сашо се кефи, че сме гаджета. Иска той, Вили, аз и сестра му да идем заедно на море. Ще си изкараме яко. Така поне мисли Вили. Оня ден я навих да си направи пиърсинг на клитора. Сашо пък сподели с мен, че мислел на морето да я посвети в дебрите на любовта. Сестра му пък си направи татуировка на дупето с мойто име. Абе, дано по-скоро дойде 29-ти, че да се махна от тия скапани компютри.

P.S. Защо проклетата ми машина работи бавно? Разбрах, че може рам-та ми да е малко. Някой да продава 256-ица от старите? Ама да не е много скъпо, че парите ми трябват за море.


Още смехорийкиКоментари

  1. DiDo каза:

    сори, ама имам 512-ка от старите, заменям я за чувството ти за хумор :-P

  2. Мая каза:

    Ооо, така ли!? Може, ама ако РАМ-та е от най-старите, че иначе ще минеш много евтино… :hmmДрасни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)