Защо ГЕРБ трябва да спечели изборите

22 октомври 2012

10 съкрушителни довода в полза на управляващите

Наближават избори и някои хора с нестабилна политическа ориентация си задават въпроса за кого да гласувам. Как за кого! Няма да ви агитирам, само ще изброя няколко факта, които се случиха по време на сегашното правителство.

1. Дойде Памела Андерсън
Каквото и да си говорим, този отколешен блян на няколко поколения онанисти пристигна през управлението на ГЕРБ. Това е факт, който не може да се отрече. Има данни, че е искала да дойде и по времето на тройната коалиция, но от Европейския Съюз са ни я спрели заради съмнения за корупция.

2. Снимахме се с Робърт де Ниро и Джон Траволта
Каквото и да си говорим, това е първият български министър-председател, който се е цъкнал с тях. Нито Станишев, нито Царя, нито Иван Костов имат снимка с тези велики артисти.

3. Скочи се от 40 километра височина
Каквото и да си говорим, скокът на Феликс Баумгартнер от стратосферата се случи точно сега, при мандата на ГЕРБ. Има данни, че самият Бойко Борисов е скачал от много по-високо – поне от 70-80 километра, но не е казал, понеже е твърде скромен и не обича да се хвали.

4. Ходихме на олимпиада
Каквото и да си говорим, бяхме на олимпиада и спазихме олимпийския принцип “не е важна победата, а участието”. Има надежда, че на следващата олимпиада не само ще ходим, а дори ще тичаме и ще се състезаваме.

5. Имаме най-много здравни министри на глава от населението
Каквото и да си говорим, ГЕРБ доказа, че всеки българин може да стане здравен министър. Това звучи гордо. Засега в това правителство имаше четирима министри на здравеопазването, но до края на мандата вероятно ще станат много повече.

6. Всички престъпници вече са в затвора
Каквото и да си говорим, престъпността е победена и всички бандити са осъдени. В затвора са вкарани страшни рецидивисти, някои от които са откраднали по 5-6 овце, а други по 15-20 кокошки. Гръбнакът на престъпността е пречупен.

7. Медиите са свободни
Каквото и да си говорим, всички медии вече са напълно свободни и могат без страх да хвалят постиженията на правителството. Преди пишеха за Боко Тиквата, но сега вече няма тикви, има само блестящи успехи на управлението. Запушена е устата на злонамерените журналисти, те свободно са изритани от свободните медии.

8. Рапърите са дадени на прокурор
Каквото и да си говорим, тия мръсници трябваше отдавна да бъдат сурово наказани, но никое правителство досега нямаше политическата воля да го стори.

9. Футболът е в разцвет
Каквото и да си говорим, успехите във футбола са изключителни. Вече всеки третодивизионен отбор може да наеме правителствения самолет и да лети с него, където пожелае. Даже могат да отидат и да гледат някой мач от Шампионската лига, ако поискат.

10. Цените падат
Каквото и да си говорим, всичко вече е толкова евтино, че с една средна пенсия можеш да живееш в охолство. Но този факт досега се премълчаваше. Добре че се намери един доблестен министър като Мирослав Найденов, който да изрече истината: всичко вече е супер евтино, особено саламът. Народът добрува.

Сами виждате колко много се постигна само за един мандат на ГЕРБ. Само за някакви си 4 години. А представете си какво ще стане, ако управляват още 40.
Очаква ни непоносимо щастие.

автор: Иво Сиромахов


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)