Вицове 46

13 януари 2012

ВицовеМладеж и девойка станали гаджета. Момчето завело момичето на гости у тях да вечерят. Започнала вечерята, но по едно време на девойката й се допърдяло и в един момент, не можейки да се сдържа повече, се изпуснала. Бащата на момчето погледнал към кучето, което стояло под нейния стол, и казал:
– Сани!
Девойката се успокоила, но след 5 мин. отново й се допърдяло и отново се изпуснала. Бащата пак:
– Сани!
Девойката отново се успокоила, но след известно време отново и се допърдяло. Но вече била спокойна, защото кучето го отнасяло, и затова я пуснала съвсем спокойно, една такава сочна, звучна и ароматна…
Бащата:
– Сани, махни се оттам, преди да се е изсрала отгоре ти!

––
Три автомобила. В първия се вози държавният секретар на САЩ, във втория британският, а в третия българският премиер. Изведнъж автомобилът на държавния секретар набива спирачки и другите два автомобила се нанизват в него. Всички излизат от колите.
Държавният секретар на САЩ:
– I am sorry.
Британският премиер:
– I am sorry too.
Българският премиер:
– I am sorry three.

––
Влиза снайперист в оръжеен магазин и казва на продавача:
– Искам най-точния и най-силния снайпер, с който разполагате!
Продавачът извадил първи, втори, трети, но снайперистът не се спрял на нито един модел от показаните. Най-накрая продавачът извадил четвърти снайпер и казал на клиента си:
– Това е уникален снайпер, който по принцип не е за продажба, но понеже ми се виждате човек професионалист, за вас ще направя изключение. Ако погледнете през оптиката на снайпера, можете да видите моята къща, която е ей там на баира. Снайперистът погледнал през оптиката и казал на продавача:
– Да, наистина виждам къщата ви, но там някакъв гол мъж гони гола жена (съпругата на магазинера).
– Мамка му! Давам ти тези два патрона и ти подарявам снайпера, ако с единия патрон уцелиш жена ми в главата, а с другия – мъжа в неговото достойнство!
Погледнал снайперистът отново през оптиката, подсмихнал се и рекъл на продавача:
– Абе, аз така като гледам то май и един патрон ще ми стигне!
КоментариДрасни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(