Олимпийски надежди

7 юли 2010

Батето – 4 х 100 мл
Изключително талантлив и разностранен спортист! Който впрочем, освен в щафетата, можеше без никакъв проблем да се окичи със златото и в маратона! Великият Иван Славков е от онези играчи, които с годините стават все по-добри и жадни за нови рекорди (и уиски)! Единствената по-сериозна заплаха за него представляват руските спортисти и некачественият алкохол!

Румънеца и Енчев – Плажен волейбол
Напълно безсмислен спорт, от който никой не се вълнува – досущ като дуета на двамата ни селски “хомийс”. Шансовете им са изключително големи, предвид факта, че от доста време работят в тандем (макар никой да не може да обясни какво точно работят)

Митьо Пищова – Вдигане на тежести
Самият факт, че успява да вдигне себе си и да се премести до тоалетната, е достоен за уважение! Мирише ни на медал!

Галена – Плуване
Дори и да не може да плува, не е фатално. Нали все пак разполага с чифт големи тунинговани цици, които няма как да потънат! Освен това, технически погледнато, басейнът не е нищо повече от една голяма вана – т.е. тук нашта цоцка, пардон – талантливата певица Галена, ще бъде съвсем в свои води! Участието й пък автоматично ще превърне плуването в един от най-атрактивните спортове на игрите (а динята – най-консумираната напитка)

Ахмед Доган – Спортно ориентиране
Е тоя как се ориентира, не е истина! Никой не може да стъпи на малкото пръстче на “Ага”-та, който вече 20 години така се оправя, че все е с победителите – да не кажем, че им е треньор! Ако Доган участваше на олимпиадата, той не само ще да финишира много преди останалите състезатели, но и набързо щеше да построи няколко хотела на финалната линия, докато ги чака! (Съвет към конкуренцията на нашия състезател: пазете си парите и часовниците, МОК не отговаря за тях)

Коритаров – Художествена гимнастика
Така умело борави с думите, че надали някакви бухалки, ленти и обръчи ще го затруднят особено! Навикът му да повтаря до побъркване едни и същи въпроси също ще му е адски полезен – ще повтаря съчетанието си, докато не получи желаната максимална оценка! А това на практика го прави непобедим. Да не говорим, че дори и най-безсърдечният член на журито ще се трогне от тъжния му поглед – вследствие на мъката, че никой не разбира колко много умен и красив е видният ни журналист.

Боян Расате – Бокс (жени)
Силно сме впечатлени от спортната злоба, с която този амбициозен човечец се саморазправя с по-слабите от него! Тъй като за съжаление няма категория “гейове”, най-удачно би било храбрият Боян да се бие при жените (и дори при децата)! Да, може да ти се струва неприятен, но пък е в състояние да ни донесе медал.


Още смехорийкиКоментари

  1. Часовници каза:

    Аз много уважавам Митьо Пищова – най-добрия пищов от всички пищови!
    На последната си „сватба“ беше с часовник, закупен от мен :happyДрасни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)