Обяви за покупко-продажби (бисери от форумите) – част 18

3 февруари 2010

Легенда:
S – seller (продавач)/Seeker (търсещ нещо)
I – interested (кибик/заинтересован от обявата/лаик/на всяко гърне мерудия)


S: Купувам крик за Е36.
I: във всяка морга за 20лв.
S: Пфу,аз го дадох за 15 :-) Пак съм се минал ;-)
***
S: продавам 2 броя БРИДЖСТОУН ПУТЕНЗА 225/45/17-ЦЕНА 80ЛЕВА
I: В колко лошо състояние са? Питам сериозно
S: НЕ Сьм им мерил граифера но има доста хляб в тях а имам и още гуми ако си заинтресуван сериозно ела да си избереш пьк ако си ми симпатичен ще ти смакна от цената–говоря сериозно
***
S: Някой да продава летни гуми 14-ки 2 броя ми трябват.. (може и да подарявa)
I: az moga da predloja leti djanti 14-ki za audi za 180 leva
S: Джанти имам,гуми ми трябвят пичове.
***
S: продава се тойота корола,84г.на 4асти има си вси4ко без свещи
***
S: колектора с електрожен ли си заварявал?
I: не бре с поялник и с калай го е запоил
***
S: Като влезе в червеното, удряш отгоре таблото и стрелката си застава на средата. Ако не стане, удряш по силно и ако пак не стане значи си я прегрял.
***
S: карам си аз по магистралата с 230 в продължение на около 20 мин (за астра говориме) и всичко си и е на ред, температури ала бала, датчици.. След това спирам и след 2ч пак я пала и тръгвам на път.. Странното беше че като я запалих оборотите нещо играеха от 1000 до 3000 без да пипам газта.. после се оправи.. От какво може да е възникнал този проблем?
***
S: За Опел специално е най-добре да се внесе от Германия-по възможност директно от завода в Рюселсхайм!
***
S: Имах една позната дето като го проверявала(б.р.маслото) и вика ма то нема масло кат’ отворя капачката, и като взела да сипва-ДО горе
I: глей сега той двигателя и 15 литра ше събере въпроса е до колко ти стига акъла да наливаш
***
S: колата е синя но само за почитателите на доктор ДАЛТОН.
***
S: еййй това много ме интересува, да знаете къде мога да намеря такъв голф??? трябва ми да си направя гълабарник-идеален е!
***
S: Администраторите: защоо не се трият такива теми още преди да са пуснати
***
S: пии Calgon, отстранява котления камък от зъбите
***
Момчета от Пловдивско купуват нов руски лекотоварен автомобил ГАЗель, за да развозват домати и краставици от оранжерията си. Добре ама още през първите няколко дни експлоатация установяват, че нещо в каросерията чука – метал върху метал. Неколкократно изпразват всичко отзад, включително се вадят резервни гуми инструменти, проверява се за нещо забравено по ъглите и под черджетата – НИЩО – щом автомобилът потегли и се друсне някъде, почукването започва! Накрая един ден им писва, намират няколко часа свободно време, тиха полянка и един чифт медицински слушалки и докато двама от тях леко разклащат на ръка, то третия лази със слушалките по пода на товарното отделение, за да локализира почукването. След 30-40 минути местоположението на източника на звука е определено с точност до около 15 сантиметра и се оказва ВЪТРЕ в централната, поддържаща каросерията греда (забл.: тая греда представлява профил с приблизително квадратно сечение, образуват от заварката на два други П-образни профила, със страна около 15см). Маркират мястото, връщат се в гаража, вадят ъглошлайф и изрязват едно парче от гредата, колкото да надзърнат вътре. Когато парчето пада, точно насреща му се оказва една гайка – М24 – закрепена на края на къса (към 10-12см) верижка, а другия край на верижката пък е прикапан с лека заварка, къде средата на горната стена на съставната греда. На верижката виси и пластмасов маркер, от тия, дето се слагат по ел-инсталациите и се надписват с неизмиваем туш. На този също има надпис. Прочитат го: Молодец! Нашел! Юнак! Откри я!
***
S: абе смешник аре даваи да видим кое варви повече хонда 1.5 или твоят насран фиат дето та е яд че си го взел.
I: Леко бе дрисък да не разтегнеш нещо нали ти казаха да говориш докат не земеш книжка бе дивак, не скиваш ли че си пълен клоун Писна ми всеки път кат си пускам миксера и да си мислим че съседа с хондата се прибира от работа деееееееееееееееееба винтилираните хонди дееееееееба
S: абе смешен няма кво да ти кажа.ти си тъп и няма да ме разбереш а звука дето го чуваш от миксера е такав щото тои не се бута в газа,с него се бъркат разни работи ела да ти кажа къде си го завирам дрисък мизерен и престани да споделяш при всеки възможен случай сексуалния си опит колкото и малък да е той……….знаеме че си завираш домашните потреби в дупарата ,иначе как ше знайш звука от заврен миксер у гъза,че наподобявал на хонда в момент на напиняне. Mайка ти са кат разбра за мазните ти пуберски фетиши към миксера ше ти завре точилката в палавото дупенце за назидание)


Още смехорийкиКоментариДрасни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)