Microsoft поддръжка

20 януари 2014

cleaning displayВъпрос към Microsoft:
Уважаеми специалисти,
Кажете моля ви, мога ли да повредя елементите на Desktop-а на Windows 98, ако трия екрана на монитора със суха гъба?
Предварително благодаря,
Александър

Уважаеми Александър!
Благодарим ви за Вашия мейл до служба поддръжка!
Преди всичко бих искал да изразя дълбоката си признателност за покупката Ви на нашия програмен продукт и използването на Desktop. Надяваме се, че и за в бъдеще ще получавате от нас полезна информация, затова при възникването на каквито и да е проблеми Ви молим незабавно да се обръщате към нашия отдел поддръжка. За огромно съжаление, завеждащият отдел Desktops сега е в отпуск, а в моя отдел се провежда включването на компютрите в мрежа и операцията Reset. Само че философията на компанията е такава, че не можем да не отделим внимание на нечие питане.
Относно Вашия проблем, предлагам Ви да тествате Вашата гъба на тилната част на монитора, без да докосвате екрана. Ако при това програмното оборудване не издава някакви звуци и програмата се отваря безпроблемно, то най-вероятно гъбата не създава някакви електромагнитни полета, които биха могли да повредят интерфейса, а също да изведат от строя зареждащата област на диска.
Ако компютърът е мрежови повторете същата операция с другите свързани към мрежата устройства, ако компютърът е включен към Интернет, не забравяйте да известите за началото на операцията своите бизнес партньори, а също така Вашия Интернет провайдер. После, ако нямате зареждаща дискета, съветваме ви да я създадете, тя ще Ви потрябва за ликвидирането на възможните неизправности. Също така Ви съветваме да създадете резервно копие на диска и временно да го отстраните от системния блок. Ако нямате информация от производителя на гъбата относно нейната съвместимост със системното оборудване Intel, поискайте факс с писмено потвърждение с подписа на директора на завода.
Цялата операция по отделянето на прахта трябва да се извършва с много внимателни плавни движения. Ще Ви разкрия една малка тайна – сътрудниците на корпорацията Microsoft предпочитат просто да издухват прахта от мониторите, без да използват допълнително оборудване от рода на гъби, тъй като са изготвени от конкуренти на Microsoft и могат да нанесат силна вреда на корпорацията.


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)