Македонски вицове 78

11 юни 2013

Македонски вицовеРазговор на ФБ помеѓу маж и жена:
Жената:
– Згодна, плава, големи гради…
Мажот:
– А 69ка правиш ли??
Жената:
– 69 ќе правам идниот месец.

––
Трпе го прашува Цветко:
– Брат, се тушираш после секс?
– Да, секако!
– Па тогаш што не еб*ш почесто!

––
Влегол Цветко во луксузен ресторан и го прашува келнерот што има на менито.
– Денес имаме кавијар господине.
– А што е тоа кавијар ??
– Тоа се јајца од риба.
– Добро, тогаш дајте ми две на око.

––
Отишол Цветко на лекар и се жали:
– Докторе, секоја вечер сонувам необичен сон. Сонувам како згодни девојки влегуваат во мојот стан и се обидуваат да ме заведат.
– И вие како реагирате на тоа ?? – прашал докторот
– Никако. Само со рацете ги оттурнувам од себе.
– И што сакате јас да направам ??
– Ве молам докторе, скршете ми ги рацете!

––
Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.
– 69? Кой курец е това? – питува момчето.
Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во сексот па му вика:
– Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе, а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?
Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.
Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж… Момчето ке умре од смеенье, па му и смрди, току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило…
Момичката засрамена му вика на момако да и прости и да пробат още един пат… Така пак се наместиле… Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж…
Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.
– Що е? Зашто си одиш? – го питала момичката.
– Абе ти си ненормална, ако мислиш дека ке останем и за другите 67!


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)