Македонски вицове 75

29 януари 2013

Македонски вицовеПолицаец запира возило и му вели на возачот:
– Господине, ова што го возите вие не може да се нарече автомобил.
Возачот:
– Знам, затоа и немам возачка дозвола.

––
Разговараат две пријателки:
– Кажи ми те молам, дали секогаш му кажуваш на мажот ти кога доживуваш оргазам?
– Не, никако, бидејќи тој не сака да го барам на работа.

––
Професорот:
– Што се случило после смртта на Наполеон??
Ученикот:
– Погреб, професоре!
Професорот:
– Тогаш, дојди му во август на 40 дена!

––
Цветко и Трпе правеле муабет:
– Што си така изгребан по лицето?
– Ќути не прашувај, се борев за честа на една дама.
– И што се случи?
– Успеа да си ја сочува.

––
Се буди Трпана среде ноќ цела исплашена и испотена и го буди Трпе, велејќи му:
– Леле, нешто лошо сонував и целата се исплашив… Знаеш, порано кога бев мала, кога ќе имав кошмар, одев кај мајка ми и таа ме гушкаше и смируваше…
А Трпе и вели:
– Ти стварно не си нормална!! Сега во 3 ипол сабајле да те возам до кај мајка ти?


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(