Македонски вицове

3 септември 2010

Разговараат Русин, Французин и Македонец која им е омилена секс поза.
Русинот: Јас најмногу сакам да бидам горе, да и го гледам прекрасното лице, косата…
Французинот: Јас сакам да сум доле, да и ги гледам цицињата како и се тресат.
Македонецот: Јас најмногу сакам да сум отпозади, да можам да гледам фудбал.

––
Трпе не се вратил дома, и утре дента и кажува на Трпана дека преспал кај некој пријател. После пола саат Трпана му вика:
– Се јавив кај 10 твои пријатели, од нив 7 ми потврдија дека си спиел кај нив, а другите тројца тврдат дека сеуште си таму.

––
Си биле Трпе и Трпана, и отишле во банка да извадат пари. Во исто време во банката влегол лопов да краде. И украл што украл и пред да си оди го прашува човекот што чекал во редот.
– Ти ме виде ли?
И човекот рекол да и лоповот го убил. И така дошле на ред и Трпе и Трпана. И лоповот го прашал Трпе:
– Ти ме виде ли?
А Трпе рекол:
– Не јас не те видов, ама Трпана те виде!


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(