Македонски вицове

21 август 2010

Зашто плавуша не може да изброи до 100?
– Зашто на 69 и е полна устата.

––
Плавуша ја прашуваат колку години има:
– Ма немам поима, тие цело време се менуваат.

––
Плавуша му вика на мажот:
– Влезе вода во карбураторот на колата.
– Ај да видам, каде си ја паркирала.
– Во базенот е!

––
Зашто ја отпуштиле плавушата од Банка за Сперма?
– Ја фатиле како пие на работно место.

––
Влага плавуша во продавница и прашува:
– Имате очила?
– За сонце?
– Не, за мене.

––
Зашто плавуша ги држи цицките додека вежба?
– За да не и ослабат и тие.


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(