Македонски вицове 50

1 декември 2011

Македонски вицовеП: Како жените ги споредуваат машките пениси?
О: Голем, поголем, таман.
П: Како мажите ги споредуваат своите пениси?
О: Мал, помал, ист како мојот.

––
Мујо го сретнува Хасо:
– Каде одиш?
– На заболекар, да ми го извадат забот.
– Зошто, те боли?
– Не, го голтнав.

––
Дошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша:
– Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до кружниот тек, на знакот пишуваше 30 и јас 30 пати кружев околу знакот. Инструкторот ми рече дека паднав!
На тоа другата плавуша рекла:
– Можда грешно си броела.

––
Му се јавуваат на мажот од болница и му кажуваат дека жена му доживеала сообраќајка. Дежурниот лекар му вика:
– Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана… а тоа значи дека ќе мора цел живот да ја храните!
Мажот почнува да плачи и да липа.
– А нема контрола ни врз бешиката, па ќе морате да и менувате и пелени, и тоа секојдневно, по неколкупати на ден… до крајот на животот!
Мажот почнува гласно да плаче.
– Исто е и со столицата. Секој ден ќе мора миење… И тоа темелно, за да не добие некоја инфекција.
Мажот паѓа на под, се стуткува и почнува да рика од плачење. Докторот се наведнува над него, го здрмува и утешително му вика:
– Се зезам бе, умре!


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(