Македонски вицове 39

31 юли 2011

Македонски вицове
Однел еден скржавец кондом кај вулканизер. Овој нервозно го прашува:
– Добро бе, чоек, колку пати ќе го лепиме?
А стиснатиот:
– Ама не, го донесов на балансирање. Ми занесува на една страна!

––
Трпана му вика на Трпе:
– Сакам да ми направиш црно дете! Трпе видел невидел решил да се распрашува и отишол во Косово кај Кфор и прашал еден црнец како се прави црно дете.
Црнецот му рекол:
– Многу лесно, голем ти е 25см?
– Не 20.
– А дебел ти 15см?
– Не само 10 – одговорил Трпе.
Црнецот:
– Епа, неможеш да направиш, ти влага светлина.

––
Малиот Трпе влегол в аптека и уште од вратата се развикал:
– Имате ли кондоми?
– Не викај, малечок. Застани во редот и почекај! – му рекла аптекарката.
Дошол Трпе на ред и аптекарката го посоветувала:
– Малечок, не е убаво така гласно да се зборува, впрочем тоа и не за деца. Која големина ти треба?
– Знаете што? Прво, нас в училиште не учеа да зборуваме јасно и гласно, второ, знам дека не е за деца, а трето на мајка ми и требаат сите големини бидејќи ќе оди на море!

––
Дечкото ја прашува девојка си:
– Злато сакаш ли да си поминеме феноменален викенд?
– Важи бе сонце, се гледаме во понеделник.

––
Истражувањата покажуваат дека 90% од девојките сакаат момчиња во розеви маици. Иронично е тоа што 90% од момчињата што носат розеви маици не сакаат девојчиња.


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)