Македонски вицове 34

25 май 2011

вицовеНа работната маса на еден менаџер се наоѓаат илјадници CV-ија. Тој зема половина и ги фрла во корпа за отпадоци велејќи си:
– Не ми требаат луѓе кои немаат среќа во животот!

––
Плавуша оди во продавница и го прашува продавачот:
– Колку пари е чоколадава?
– Пет бакнежи!
– Во ред, сега баба ми ќе ви плати!

––
Седи плавуша во автобус, и приоѓа една баба и и вика:
– Девојко, дали сакаш да се замениме?
– Што? Јас да бидам баба?

––
Си бил еден пијаница. Едно утро налетал на човек што правел склекови во паркот. Пијаницава застанал, почнал да се врти околу него, го гледа од сите страни, и на крајот не додржал, му рекол:
– Дечко, не ти се мешам во врската, ама мислам дека девојката ти киднала!

––
Дедото му вели на внукот:
– Брзо, скриј се, доаѓа учителот, а ти денес не отиде на школо!
На тоа внукот:
– Ти скриј се, јас сабајлево им се јавив дека си умрел.


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)