Македонски вицове

3 март 2011

Плавуша оди на кафе. Порачува нормално кафе. Келнерката и го носи, a оваа му вика:
– Извини ама ова кафе мириса на пенис…
Келнерката го зема кафето, му го носи на шанкерот и му вика:
– Гостинката рече дека кафето мириса на пенис…
Шанкерот го мириснал кафето и рекол:
– Кажи и да пие со другата рака…

––
Си биле тројца лудаци и ги затвориле во една соба каде што нигде немало отвор.
И првиов лудак вика:
– Абе да имаше прозорец јас веднаш ќе избегав.
Вториов лудак рекол:
– Абе да пробам да избегам од WC школката, ама дупката е мала.
И третиов извикал:
– Сега јас ќе пробам да избегам преку клучалкава.
Се засилил и удрил со главата и паднал. Потоа првиов лудак му вели на вториов:
– Леле абе овој се утепа, сигурно стражарот го заборавил клучот!

––
На интервју за полицајци, комисијата прашува еден од кандидатите:
– Колку се два и два?
– Дваесет и два.
– Молам?! Колку се два и два?
– Дваесет и два!
– Ќе го примиме, упорен е.

––
Комшиите го прашуваат Цветко:
– Каде беше сношти цела ноќ?
– Во женскиот студентски дом!
– И што направи?
– Чукав до утрината!
– Ауу. Ајде раскажи ми во детали!
– Што детално да ти кажам? Чукав, чукав но не ми отворија ниту една врата!


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)