Македонски вицове

2 януари 2011

Трпана го прашува Трпе:
– Што е тоа орален секс?
– Зини да ти кажам.

––
Директорот во една конфекција им вели на работничките:
– Aко до 14 часот не завршите со зададената работа ке ве ебам сите со ред!
И се јавува една работничка и му вели на директорот:
– Директоре, може јас прва да бидам зошто може автобусот да ми замине.

––
Се сексаат Трпе и Трпана и во еден момент Трпе, на врв на екстаза, се вкопува во место. Трпана чека, чека, и едно време му вика:
– Абе ајде, што застана?
– Ќути Трпано, финтава е од интернет порничи. Се вика „buffering“.

––
Некоја женска се враќа дома, и мајка и и вика:
– Си пушела, а?
– Не бе мамо, сакаш да ти хукнам?!
– Не, забриши се!

––
Влегува Трпе во купатило да се тушира и од топлата вода, алатот почнал да му дава знаци на живот. Целиот возбуден трча и вика на Трпана:
– Трпано, собклекувај гаките има надеж за мене.
Додека стигнал му паднал и се вратил во купатилото и го ставил во леген со вода и вика:
– Од каде ли дишеш, само да дознааам.


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(