Македонски вицове 2

13 юли 2010

Пред Грчка амбасада нормално имало гужва. Излегува гркот полицаец со камшик и замавнува по толпата неколку пати. Луѓево, псујат, викаат… после половина час овој повторно излегува со камшикот и пак исто, така на секои пола саат.
Излегува полицаецот повторно и вика луѓево да влезат.
Среќни луѓево влегуваат, кога внатре забележуваат еден црнец.
– Што бара овој овде?
– Е прво ќе се наведнете со спуштени панталони, па после ќе продолжите понатака.
Тогаш на Трпе му пука филмот:
– Срамота, ова е безобразлук, а да ставевте уште еден црнец па побрзо да оди.

––
Мујо му вика на Хасо.
– Хасо дојди вечер со жена ти кај мене, ќе организирам групен секс.
– А колку души планираш?
– Па, ако дојде и жена ти – тројца.


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(