Македонски вицове

6 ноември 2010

Стар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа. За да добие членарина за нудистичката плажа мора да помине еден ден и потоа сам да одлучи дали сака да постане член. Околу него почнале да се приближуваат многу згодни девојки (какви не видел во живо со децении), целиот е возбуден, и приоѓа на една, таа го носи крај една грмушка…и завршува работа. Си запалил цигара и продолжил понатаму да се шета по плажата. Старецот среќен и поносен продолжил да се шета кога во еден момент му паднала цигарата од уста. Кога се наведнал да ја земе цигарата некој од позади му го ставил… На крајот од денот доаѓа газдата на плажата да го праша што одлучил, дали сака да стане член на нудистичкото друштво.
– Не! – одговорил старецот.
– Не ми е јасно зошто не сакате, нели видовте дека секогаш кога ќе се возбудите можете да си одберете женска и да си завршете работа.
– Вака сине да ви кажам, јас на моја возраст се возбудувам еднаш на три месеци, а цигарата од уста ми паѓа 5-6 пати во денот.

––
Кои се четирите најголеми ебачи во историјата?
1. Толстој , три години ја „работеше“ Ана Каренина.
2. Наполеон, умре на Св.Елена.
3. Хитлер, им еба мајката на сите Евреи.
4. Ленин, татко на сите комунисти.

––
Разговара Трпе со колегата од канцеларија:
– Да ти кажам вчера ептен се искарав со Трпана, ама на крај јас го имав последниот збор.
– И, што и кажа?
– „Добро, тогаш купи“!

––
Што е демократија?
– Демократија е кога ќе те пратат у пизду материну, а ти одиш каде сакаш.


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)