Македонски вицове

1 ноември 2010

Како жените го нарекуваат машкиот полов орган?
– Од 18 до 25 години: Жељко.
– Од 25 до 35 години: Твртко.
– Од 35 до 45: Неделко.
– Од 45 до 55: Мирко.
– Од 55 до 65: Споменко.

––
Трпе и Трпана се сексаат и Трпана му вика на Трпе:
– Боди, Трпе, боди!
– Бодам мори Трпано, бодам, ама не сака да влезе!
– Абе бодито Трпе, соблечи ми го бодито будало!!!

––
Полагаат Трпе и Трпана за возачка дозвола.
Отишол Трпе со комисијата во една кола на една страна, а Трпана со друга кола и комисија на друга страна. После пола саат се среќаваат на местото од кај што тргнале:
– Шо напраи бе Трпе, положи ли?
– Ма јок бе, ме изебаа на онаа кривината кај Зоолошка и ме бутнаа. Ти шо направи?
– И мене ме изебаа, ама положив.

––
Се вратил Трпе еден ден од работа дома и ја нашол Трпана како седи на прагот со спакувани куфери. Ја прашал каде ќе оди, а таа му рекла:
– Одам во Лас Вегас. Денеска разбрав дека таму можам да заработам 400 долари од ноќ за она што тебе ти го давам за џабе.
Размислил Трпе малку, па отишол во куќата и тој се спакувал па се вратил кај Трпана. Таа го прашала:
– А каде пак ти планираш да одиш?
– Доаѓам со тебе. Баш би сакал да видам како планираш да живееш со 800 долари годишно.


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)