Македонски вицове

26 октомври 2010

Оди лезбејка на гинеколог и и вика:
– Браво, ова е најчистата вагина што сум ја видел до сега.
А лезбејката му одговора:
– Па ми доаѓа жена 3 пати неделно!

––
Разговараат Трпе и син му:
– Тато дали сите женски во денешно време се курви?
Трпе погледнува во Трпана и нервозно одговара:
– Не! Они се само крадци во згодна прилика синко!
– А што се тоа крадци во згодна прилика бе тато?
– Курвинска работа бе синко.

––
Две пријателки се сретнуваат и едната и вика на другата:
– Јас и маж ми се разведовме.
– Аман бе, зошто?
– Па можеш ли да живееш со човек кој цело време пие, пуши, се дрогира и не прави ништо?
– Се разбира дека не можам.
– Епа не можеше ни маж ми.

––
Разговара Трпе со колегата од канцеларија:
– Да ти кажам вчера ептен се искарав со Трпана, ама на крај јас го имав последниот збор.
– И, што и кажа?
– „Добро, тогаш купи“!


Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(