Мъдри мисли на македонски 5

20 ноември 2011

Мъдри мисли на македонски

 • Што е сличноста помеѓу кромид и новчаник?
  – Кога ќе ги отвориш и од двете плачеш.
 • – Зошто има торта на циганска свадба?
  – За да не се собираат муви на невестата.
 • Учи од грешките на родителите – користи презерватив.
 • Која е разликата меѓу жената и ракијата?
  – Ракијата е подобра кога е домашна и стара, а жената кога е туѓа и млада!
 • Која е разлика меѓу плавуша и даска за пеглање?
  – Нозете на плавушата полесно се рашируваат.
 • Што е разликата измеѓу држава и жена?
  – Државата ја браниш од непријатели, а жената од пријатели!
 • Што е разликата меѓу бугарска пејачка и порно ѕвзеда?
  – Порно-ѕвездата знае поубаво да пее.
 • Која е разликата помеѓу сон и реалност?
  – Исто како девојка и жена.
 • Како гласи питагорова теорема за недвижнини?
  – Квадратот во центар е еднаков на збирот на два квадрата на периферијата на градот.
 • Што е социјална помош?
  – Количество пари со кое не може да се преживее, а кое не ви дозволува ни да умрете од глад.
 • Што треба да направиш прво за да успееш во животот?
  – Да ја убиеш својата совест.
 • Како мажите вежбаат на плажа?
  – Со собирање на стомакот секојпат кога покрај нив поминува жена во бикини.

Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(