Мъдри мисли на македонски 2

19 ноември 2010

 • Не си играј со женското срце, едно е. Играј си со цицињата две се!
 • Ако работата е задоволство, зошто мора да се плати за да се заврши?
 • Врвна глупост е кога родениот татко ти објаснува дека си постанал од мајмун.
 • Не е чудно што воздухот е толку свеж наутро – поминанал цела ноќ надвор.
 • Што е заедничко помеѓу оној што краде и оној што лаже?
  – И двајцата ќе земат пратеничка плата!
 • Која е разликата помеѓу кучка и љубовница?
  – Цената на огрлицата!
 • Која е разликата помеѓу плавуша и лифт?
  – Плавушата и без струја оди горе-доле
 • Што е сличноста помеѓу жена и ролетна?
  – И од двете бел ден нема да видиш.
 • Што е заедничкото помеѓу Windows и подморница?
  – Кога ќе го отвориш прозорот, почнуваат проблемите…
 • Која е разликата помеѓу кокошка и плавуша?
  – Кокошката мирува, а плавушата рипа на јајцата.
 • Што е сличноста помеѓу баба и пиво?
  – И двете се добри кога се ладни!
 • Која е сличноста помеѓу кекс и секс?
  – И двете зависат од квалитетот на јајцата.
 • Што е разликата помеѓу мечка и жена?
  – Мечката одма те јаде, а жената цел живот.
 • Која е разлика меѓу куче и маж?
  – Кучето се моли на две нозе, а мажот на четири.
 • Која е разликата меѓу Титаник и плавуша?
  – На Титаник точно се знае колку луѓе се качиле.

Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)

   


in love ;) :writing :whistling :wall :wacko :trumpet :thumbsup :thumbdown :stop :sleepy :shock :pipe :nosweat :matrix :kissing :kiss :hmm :happy :gossip :good luck :flower :flex :crying :coffee :cheers :bye :book :bomb :blush :bg :asd :ahah :-P :-D :) :(