Какво четат известните

5 декември 2013

Коцето- Калки:
В момента чета “Работа с чакрите” на Дейвид Понд. Страхотна книга, препоръчвам я на всички, които искат да преоткрият себе си. Те, моите чакри, са си разработени, де, но не спирам да се самоусъвършенствам.

Къци Вапцаров:
Моите интереси и таланти са предимно в областта на хумора, затова в момента чета един сборник с вицове. Сега ще ви кажа най-смешния виц от сборника:
Вълкът срещнал заека и му казал:
– Зайо, ще те изям.
– Няма да ме изядеш, защото си глупав – отвърнал Заекът.
Хахахахаха, всеки път като го чета тоя виц, направо се скъсвам от смях.

Бойко Борисов:
Питайте Станишев какво чете. Него го питайте и приятелите му от ДПС. Аз ви построих магистрали, за да можете да стигате до книжарниците за час и половина. Така че съм направил много за литературата. А сега им спряха еврофондовете! “Винету”, разбира се за мен си е номер едно. Класика.

Валери Божинов:
Пак казвам – чел съм много книги и сега пак чета една книга, но в момента точно не се сещам как се казваше. Пак казвам –книга с книга не си приличат. Гледаме напред.

Евгени Минчев:
Започнах да чета “Вълшебната патка” от Братя Грим. Привлече ме заглавието, но не е това, което очаквах. Разочарован съм.

Марта Вачкова:
Чета две книги едновременно – новата готварска книга на Ути Бъчваров и “Как да отслабнем завинаги” на Пиер Дюкан. Книгата на Ути е много по-увлекателна. Ма то това си е до ген. Някои хора ядат като разпрани и пак са слаби, а аз каквото хапна, ми се лепи.

Митю Пищова:
Снощи бяхми с три студентки на Арбанаси, напълнихми жакузито с мляко, пихми шампанско, ядахми ягоди и течен шоколад и после ги жасах с любовната писалка двайс пет сантиметра. Туй книги-мниги, нямам времи за таквиз раоти.

Цонко от Каварна:
В момента сме тука с Наско от БТР и Джон Лоутън. Наздраве, пичове! И тамън си говорехме за книги. Джон Лоутън прочел автобиографията на Ози и искаше да ми я подари, ма е на английски. Викам му: дай я на Наско.

автор: Иво Сиромахов


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)