Как се люби чужденка…(забранено за непълнолетни, ХХL)

17 септември 2009

Ако твърдо сте решили да налюбите иностранна девойка (защото ако сте решили, ама не е твърдо, нищо няма да се получи), преди всичко не бива да забравяте, че те обичат скромните, но надарени младежи.
Ето защо е препоръчително да започнете интимния разговор със скромната и неангажираща вниманието фраза.

1. The size dasn’t meter, или в превод „Размерът ми няма и метър“. След като по този начин сте пробили леда между вас (а с този размер можете да пробиете всичко) е време да я подготвите за предстоящия екшън с палавата фраза
2. I am too poor for you – демек „Приготвил съм един топор за теб“. Ако Ви се стори, че е изплашена, или вземе, че извика нещо от сорта SOS (“ес о ес“) не се притеснявайте. Тя всъщност Ви казва, че предпочита позата „задник о задник“.
За да не ставаме прекалено вулгарни ще пропуснем буквалния превод на идиома „Put key on“, като го заменим със звучното българско словосъчетание „Приготви си там к’вото требва“ (следва хитро намигване). След като се хвърлите в морето на любовта най-вероятно ще се изправите пред два варианта:
Вариант А: попадате на девствена полупияна девойка. Просто й кажете :Smell like a teen spirit“ – миришеш ми на спирт, о, тинейджърко!
Вариант Б: попадате на нимфоманка, дето не Ви оставя да отдъхнете. Просто й кажете:
3. No more cure for you – „няма повече кур за теб“, или използвайте по-галантното
4. The pen is out, което литературните критици превеждат като „Пенисът е вън“. Ако срещнете каквито и да са затруднения от езиков характер, които не са описани по-горе, просто знайте, че имате проблеми с оралната любов.
5. Много често, по време на секс със англоговорящ чужденец или чужденка, може да ви се наложи да помолите партньора да не свършва още. За целта е най-добре да използвате израза „Don’t you cry“, т.е. „Не достигай до край“
6. След секс налюбената девойка с благодарност в очите ще промълви нещо от сорта на „Thank you“, но вие, като истински мъж трябва да й отговорите, че не очаквате благодарности. Използвайте израза „Expect no mercy““, демек „Не очаквам да ми кажеш мерси“.
7. Много досадно е, докато сте застанали в известната от китайската любовна техника поза „Тигър нагъва жерав“, или нейният грузински етимологичен еквивалент „Изотзадзе“, по български казано „Задна прашка“, девойката да заметне главица през рамо и да ви дудне на неразбираем за вас език нежности. В този момент трябва учтиво да я помолите да млъкне. Просто й кажете „Why don’t you try!“, т.е. „Защо не си затраеш!“
8. Ако искате деликатно да предупредите нищо неподозиращата девойка, че се гласите за анални изненади, е хубаво да я подготвите, като й пуснете предразполагаща музика.
Подходящ за това е албумът на Рони Джеймс Дио „The last in the line“, който музикалните критици в България превеждат като „Последния в лайната“
9. Ако изпаднете в ситуация, когато девойката въпреки титаничните си усилия не може да ви накара да свършите и вземе, че изпадне в депресия и започне неистово да плаче, трябва да и обясните, че за вас оргазмът не е най-важното нещо.
Кажете нещо небрежно от сорта на „Карай да върви“, което на английски звучи като „Drive To Go“


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)