Как да ударим джакпота

12 ноември 2011

Как да ударим джакпотаДжакпотът пак гони 2 милиона и това е повод за нов обществен дебат по темата: коя е най-добрата система за удряне на шестица. Забелязал съм, че при попълването на фишове повечето хора залагат на няколко традиционни подхода – или попълват рождените дати на близките си, или нанасят върху фиша годините на любовниците си, или играят с готови числа. Тези системи са безрезултатни, защото при тях липсва научният подход. Приема се, че тотото е “божа работа” и се разчита на единия гол късмет.
А истината е, че като всяка игра и тотото е подчинено на сурова житейска логика и железни принципи. Така както във футбола водещият принцип е “ако не вкараш, ти вкарват”, в плуването: “ако не мърдаш, се давиш”, а в шаха: “успехът върви ръка за ръка с хемороидите”.
В тотото пък важи максимата “топките решават всичко”, което някои злонамерени анализатори тълкуват като “всичко е топки”. На базата на тази философия аз съм разработил няколко системи, които гарантират до 90 процента вероятност за спечелване на джакпота.

Политическа система
Всяка седмица някоя социологическа агенция прави запитвания от сорта “ако изборите бяха днес за коя партия бихте гласували”. Вземате заявените проценти и ги попълвате във фиша. Да речем – ГЕРБ – 24%, БСП – 18%, ДПС – 9%, Атака – 7%, НДСВ – 2%, няма да гласувам – 49% . Така получаваме комбинацията – 24, 18, 9, 7, 2, 49.
Хубавото на тази система е, че ако не спечелите нищо, спокойно може да хвърлите вината върху политиците с прочутата фраза: “дееба тия партии, пак ме прецакаха…” Вероятност за спечелване на джакпота – 37%.

Попфолк система
При тази система играем със свещените за всеки чалга-фен числа.
39 – годините на Ивана, 3 – броят на певиците, забременели от Коко Динев (има риск, докато пускате фиша вече да са станали повече), 48 – броя на силиконовите цици в “Пайнер”, 17 – дължината на питона от гаража на Коцето, 38 – броя на фолкпевиците, с които Устата иска да запише дует и 1 – защото българите, които не слушат чалга са около един процент.
Вероятност за спечелване на джакпота – 56%.

Система “Хепи грип”
През зимните месеци броят на грипните инфекции нараства, а това е шанс да ги накарате да работят за вас. Инструктирайте близките си, когато кихнете да не ви казват трицифрени числа, а числа от 1 до 49. Така на всеки шест кихания, ще имате по една попълнена колонка на фиша. Тази система от една страна работи на принципа “генератор на случайни числа”, а от друга страна се базира на народното поверие, че който кихне пръв на масата, ще забогатее.
Вероятност за спечелване на джакпота – 68%.

Футболна система
Този метод е базиран на принципа на българския футбол, тоест на напълно случаен и самодеен принцип. Във фиша се попълват статистическите данни от последния кръг на първенството.
Например – общо червени и жълти картони – 39: общо псувни от треньорите към съдиите – 47; брой на оферти за закупуване на ЦСКА според Сашо Томов – от 4 до 18 (трябва внимателно да следите изявленията на Лупи, защото това число постоянно се променя); изпуснати дузпи от Гонзо – 5 (това число също е променливо и нараства); национали, които редовно хвърлят гьобеци в “Син сити” – 22; съмнителни положения според Сашо Диков – средно 41 на мач.
Недостатъкът на тази система е, че във всеки кръг числата са различни и това води тотоиграча до стрес. Но старите комарджии казват, че без стрес няма печалба. Вероятност за спечелване на джакпота – 89%.

Всъщност най-надеждният метод за печалба от тотото е изобщо да не играете. Така ще спестявате една малка, но абсолютно сигурна сума от всеки тираж.

автор: Иво Сиромахов
източник: ivosiromahov.com


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)