Как да съблечем ефикасно партньорката си

3 януари 2013

Един от най-често срещаните проблеми в сексуалния живот е проблемът със събличането. Доказано е, че събличането затруднява половото общуване, особено в зимните месеци, когато се забелязва по-голямо наличие на дрехи в околотелесното пространство.

В събличането има две водещи школи. По времето на социализма най-популярна у нас беше системата на Медведев-Красноярски, но напоследък се наложи по-гъвкавата методика на Нилсен-Щрумпфщайн, дългогодишни преподаватели в катедра “Съпротивление на конфекцията” в Дюселдорфския университет.
Според Нилсен-Щрумпфщайн най-важно при събличането е да не губите самообладание. Трябва да пристъпите към свалянето на облеклото с твърдото убеждение, че при правилна стратегия и добро позициониране усилията ви ще бъдат възнаградени. (виж “Силата на позитивното мислене при събличане със сексуална цел”, В. Нилсен, Х. Щрумпфщайн, издателство “Цухт унд гедухт”, 1997г., с меки корици)
Най-важно при събличането е да се спазва Принципа на Цимерфелд, известен още като Принцип на обратната последователност. Според този принцип дрехите трябва да бъдат сваляни в последователност обратна на реда, по който са били облечени. Например, ако партньорката ви сутринта е облякла бикини, сутиен, чорапогащник, пола, блузка, пуловер и кожено палто, препоръчително е да я събличате по реда: кожено палто, пуловер, блузка, пола, чорапогащник, сутиен и бикини. Освен това е установено, че най-лесно се свалят дрехи, които преди това партньорът е закупил със свои средства. Тогава партньорката няма моралното право да мрънка и да иронизира несръчните ви опити за събличане.
Но нека не затъваме в коварното блато на абстрактното теоретизиране, погубило не един и двама учени, а да подходим прагматично и да анализираме следния казус:
Да приемем, че партньорката ви е облечена с бикини, сутиен, чорапогащник, пола, блузка, пуловер и кожено палто. Какво правим? Незабавно пристъпете към отстраняването на палтото, тъй като в затоплено помещение дебелите палта имат свойството да повишават телесната температура и да предизвикват изпотяване, което не е естетично. Палтото се отстранява посредством разкопчаване на копчетата, което се извършва с обхващане на всяко копче между палеца и показалеца и промушване през илика в посока срещуположна на промушването на копчетата при закопчаването им. Когато се уверите, че всички копчета са преминали през съответстващите им илици, хванете палтото за двата ревера и енергично го отстранете от тялото на партньорката си.
Сега е ред на пуловера. Хванете пуловера с две ръце в областта около двата хълбока (правилото е лява ръка –десен хълбок, дясна ръка- ляв хълбок) и внимателно изтеглете нагоре по посока към тавана. Ако партньорката ви е интелигентна, ще си вдигне ръцете в същата посока, за да улесни процеса. Най-щекотливият момент при това действие е преминаването на пуловера през главата на партньорката ви. Възможно е при това преминаване пуловерът да закачи обеците й и това да инспирира у партньорката ви обиди по ваш адрес.
Но вие не се поддавайте на провокацията, запазете самообладание и продължете събличането.
Свалянето на блузката трябва да е съобразено с индивидуалните особености на същата. Ако блузката е тип “с копчета”, действайте като при сваляне на палто. Ако обаче блузката е тип “без копчета”, приложете пуловерния метод.
Време е да пристъпите към отстраняването на полата. Най-често полата е с цип, който най-често заяжда. Това заяждане може да породи у вас спонтанни ругатни от хамалски характер, които ще понижат либидото на партньорката ви. Затова запазете самообладание и намажете ципа с графитна грес. При липса на графитна грес, работа вършат и други смазочни материали като зехтин или свинска мас. След като се преборите с ципа, хванете полата с две ръце в областта около двата хълбока (нали запомнихте: лява ръка-десен хълбок, дясна ръка-ляв хълбок) и дърпайте по посока на пода, докато полата стигне кота нула.
Успешното извършване на всички действия дотук може да ви даде самочувствие, но не се главозамайвайте. Най-трудното тепърва предстои.
Хванете чорапогащника за ластика в поясната област и внимателно отделете ластика от кожата на партньорката ви. След това дърпайте по посока на пода. Бъдете обаче много внимателни, защото най-често срещаните чорапогащници са от фина материя, която лесно се къса. А скъсаният чорапогащник може да съсипе либидото на партньорката ви. При някои партньорки се наблюдава отсъствието на чорапогащник, за сметка на наличието на хавлиени чорапи тип “селска чест”. Тези чорапи се отстраняват сравнително по-лесно, но при среднодневни температури над 25 градуса се наблюдава обилно запотяване на ходилата, при което понякога се получава неприятно слепване на хавлиения чорап към ходилото и при свалянето му се чува звук наподобяващ отлепване на “котешки език”. В някои случаи подобно сваляне на запотен чорап може да бъде болезнено и да съсипе либидото на партньорката ви.
Най-честите проблеми идват при отстраняването на сутиена.
Експертите Нилсен-Щрумпфщайн съветват това да стане по следния начин:
Застанете с лице към партньорката, и позиционирайте ръцете си в пространството между плешките й. Сега целта е опипом да намерите закопчалката, която обикновено се намира между 7-ми и 9-ти прешлен на гръбначния стълб. След като намерите закопчалката, вкарайте десния си палец под ластика на сутиена и го изтеглете в посока обратна на гръбначния стълб, така че между ластика и гръбната плоскост да се получи луфт между 24 и 36 милиметра. В така получения луфт вкарайте и левия палец, за да се подсигурите. След като сте се подсигурили с двата палеца, набарайте с показалец и среден пръст самата закопчалка, която най-често се състои от две извити телчета тип “кукички” и две отворчета, в които въпросните кукички са интегрирани.
Сега трябва да извършите противопосочни движения на двете ръце (без да забравяте палците, които през цялото време поддържат луфт 24-36 милиметра между ластика на сутиена и гръбната плоскост), за да дезинтегрирате кукичките от отворите. В 95 процента от случаите това не става от раз. Но временният неуспех не бива да ви отчайва. Именно сега трябва да проявите твърдост на характера и да продължите опитите, докато се увенчаете с успех. (За успех се смята сваляне на сутиена в рамките на 6-8 минути)
Не е за подценяване и изуването на бикините. Възможните проблеми, които могат да възникнат са: бикини в телесен цвят, които трудно могат да бъдат диференцирани от прилежащата плът или пък буйно интимно окосмяване на партньорката ви, което затруднява мануалния достъп до бельото. Най-комплицирано се оказва изуването на бикини тип “прашки” поради недостатъчното наличие на плат в тях. В този случай Нилсен-Щрумпфщайн съветват прашките да се изуят отпред, защото отзад платът по-трудно може да бъде идентифициран (особено при партньорки с наднормено тегло).
И така – партньорката ви вече е напълно съблечена. Сега въпросът е какво да правите с всичките тия дрехи, които сте отстранили от тялото й. Тук двете школи застъпват противоположни схващания. Според Нилсен-Щрумпфщайн дрехите трябва да се оставят в безпорядък до приключването на акта. Медведев и Красноярски пък препоръчват дрехите грижливо да бъдат сгънати и подредени във войнишка скатка. Практиката обаче показва, че и двата подхода могат да съсипят либидото на партньорката ви.
Лично аз предпочитам метода “Нилсен-Щрумпфщайн”, не само защото са по-либерални в събличането, но и защото съм изключителен дилър на теорията им за България.

автор: Иво Сиромахов


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)