Как да докараме партньорката си до оргазъм

7 август 2013

Как да докараме партньорката си до оргазъмНапоследък освен глобалното затопляне и световната финансова криза се появи и нов бич за човечеството – липсата на оргазъм у повечето жени. Тази липса води до напрегната атмосфера, нервни кризи и стотици изпотрошени сватбени сервизи.

Основата причина за липсата на оргазъм се крие в това, че мъжете не могат да открият G-точката на партньорките си. Няма нищо по-лесно от това. Ето как да го направите:

Най-добре е да пристъпите към търсенето на G-точката по време на пролетното или есенното равноденствие. Балансът между астрономическия ден и астрономическата нощ влияе положително на хормоналното ви равновесие, а то в случая е важно.
Важни са и атмосферните условия. Установено е, че G-точката се открива най-лесно при температура 25.4 градуса, влажност на въздуха 43.8% и атмосферно налягане 837 хектопаскала.

Първата стъпка е да намерите азимута, тоест точния ъгъл между географския и магнитния север. Това става най-лесно с помощта на компас. След като намерите азимута, сложете партньорката си да легне по гръб върху него и разтворете краката й, така че да се получи ъгъл 58 градуса между дясното й бедро и мислената линия между клитора и левия й палец. Повдигнете леко таза й, така че ъглополовящата към вътрешната страна на лявото й бедро да сочи на югоизток.

Сега е моментът да вкарате пениса си. Желателно е той да е с твърдост 1.8 – 2.3 по скалата на Моос и да поддържа постоянен интензитет на възвратно-постъпателните движения. При тези движения налягането на пениса към влагалищните стени трябва да е 16 нютона на кв.см, а честотата на фрикциите 23 херца.
Не забравяйте, че скоростта на пениса е един вид векторна величина, тоест тя може да се променя както по големина, така и по посока. За достигане на G-точката трябва да движите пениса си в посока противоположна на безименния пръст на десния крак на партньорката ви, който сочи на северозапад.

В този момент може да смените позата, но не забравяйте, че ако партньорката ви лежи по гръб, пенисът ви ще влиза по-дълбоко благодарение и на земната гравитация, която го дърпа надолу досущ като нютонова ябълка.

Сега започнете енергично да й го “спущате”, така че ако мислено си представите координатната система, дясното бедро на партньорката ви, положено на кревата, да бъде абсцисата, а пенисът ви – ординатата.

След като извършите 82 тласъка по гореописания начин, започнете въртеливи движения с таза си в посока обратна на часовниковата стрелка. Движенията трябва да са със скорост 38 оборота в минута и да описват кръг с радиус равен на разстоянието от клитора до пъпа на партньорката ви. За да повишите възбудата й, издавайте стонове, достигащи 24-28 децибела.

При така създадените обстоятелства G-точката на партньорката ви ще бъде интензивно стимулирана и тя ще изживее незабравим разтърсващ оргазъм.
Опитайте!

автор: Иво Сиромахов


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)