Из руски форум

7 ноември 2012

компютърВъпрос:
Преди половин година си купих компютър с Windows 98. Всичко работеше нормално, но отскоро започна за зарежда по–бавно. Казаха ми, че на диска има много боклук и трябва да се почисти.
Е, аз разглобих харда (къде са го завряли, чак се изпотих), издухах го от праха, изтрих дисковете с одеколон (в този момент нямах спирт), смазах всички триещи се части с машинно масло, сглобих всичко обратно. И ето след това компютърът ми въобще престана да зарежда. Аз помислих какво още може да е и реших да почистя процесора (може изводите му да са се окислили). Почнах да го вадя, а той не излиза от цокъла (точно така, нещо с изводите му), напънах го с отвертката, а той се спука на две части. Трябваше да го залепя с каноконлит (залепих го качествено, почти не се вижда). Отново включвам, същата картинка, не работи.
Може ли някой да подскаже какво още трябва да се направи, че да заработи? Може би трябва да проверя паметта или видеокартата?
P4-2,4GHz 512K 800FBS, MB MICROSTAR S-478 MS-6758-030 NEO-LSR, HDD 80000MB UDMA SAMSUNG (7200), DDR 512MB (3500), Video ATI RADION 9800 PRO 128MB


Още смехорийкиКоментари

  1. Трутко каза:

    :book Ох, русначета, русначета… Но какво да се очаква от санародниците на олигофренът Жуков?Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)