Цици 2019

24 февруари 2012

ЦициБългария, 2019 година. Манията по млечните жлези започва да се превръща в истерия. Клиниките по пластична хирургия вече са повече от кафенетата. 90 процента от брутния вътрешен продукт се инвестира в бюстове.
Отдавна са минали времената, когато грижовните родители са купували на дъщерите си цици по случай абитуриентския бал.
Днес им ги купуват по случай тръгването на училище. Класните стаи са пълни с напращели едрогърдести първолачки.
Конкуренцията сред пластичните хирурзи е свирепа. Доктор Генчев вече работи по нова технология – имплантира в гърдите на пациентките си естествен каучук. Този материал е по-издръжлив от силикона, не се деформира при по-агресивно обарване и най-важното: не гърми в самолетите.
Поради липсата на строежи, доста експерти от строителството се пренасочват към цицоделието. Доктор Пенчев става известен с това, че премахва целулита, като монтира стоманена арматура под кожата на задните части, а после я залива с бетон. След като бетонът стегне, върху него се полага тънка циментова замазка или фина гипсова шпакловка в телесен цвят. Край на целулита, дупето остава стегнато завинаги.
Технологията за уголемяване на устните също е взаимствана от строителството. Хирурзите вече ги пълнят с полиуретанова пяна, тази с която се монтират дограми. Предимството й е, че стяга бързо и само няколко часа след операцията вече може да се прави орален секс.
Както винаги най-активни в използването на новите технологии са фолкпевиците. Новата звезда Чобана влиза в клиниката на доктор Тенчев, за да си присади още две зърна на циците. Докторът изработва новите й зърна от PVC и ги облицова с троянска керамика. Стилно, секси, патриотично. Веднага след промоцията на това ново пластично чудо, в клиниката са подадени заявки за 2784 присаждания на зърна. Грфикът е запълнен за четири години напред.
Азис продължава да прави отчаяни опити да подобри пухкавото си тяло и влиза в клиниката на доктор Менчев, за да смени помпата на пениса си с компресор. Единственият проблем е, че новият компресор се нуждае от постоянно електрическо захранване. Като спре тока – ерекцията му заминава.
Бившият ветеринар доктор Бенчев нашумява сред жените, които не харесват даденостите си, с това, че прави операции за удължаване на краката. Тайната му е простичка – сменя бедрените им кости с конски. След операцията дългокраките дами весело припкат в тръс и галоп.
Разбира се, не всички са доволни от новите постижения на пластичната хирургия. Има и рекламации.
Мъж от Кюстендил получава тежка травма на пениса при опита си да се порадва на новото бетонно дупе на съпругата си. «Бах аз тоз каменен гъз», споделя пациентът, «премаза ма кат тухла».
Но този факт не намалява интереса към антицелулитните импланти.
Почти цялото производство на бетон отива за нуждите на пластичната хирургия. Клиниките закупуват бетонпомпи, които бълват сместа директно в задниците на налягалите в дълги редици кандидатки за красота.
Предлагат се и услуги за по-бедните. Доктор Кенчев предлага временно увеличение на бюста на достъпни цени. Той инжектира в циците на клиентките си разтвор от хлебна мая, кисело мляко и бакпулвер. За броени часове гърдите втасват като козунаци. Проблемът е, че на следващия ден организмът изхвърля хранителните продукти през отделителната система. И трябва пак да ходиш при доктора за нова инжекция.
През 2019 изкуствените импланти окончателно са победили природата. Жените прекарват цялото си свободно време в клиниките за пластична хирургия. Мъжете целуват полиуретан, опипват силикон и каучук, обладават арматура.
По всичко личи, че красотата е спасила света.

автор: Иво Сиромахов
източник: ivosiromahov.com


Още смехорийки

Драсни коментарче по темата


   


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)